Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Mirsada pokopali uz Sinanovu pjesmu 'Da se opet rodim'...

Mirsad je zbog teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj bio na aparatima u bolnici i borio se za život. Kerić je na kraju ipak izgubio bitku. Liječnici ga nisu uspjeli spasiti, a ozljede su bile preteške

Foto: KURIR/Facebook
9 komentara

Mirsad Kerić, kolega i glazbenik preminulog pjevača Šabana Šaulića, koji je s njim nastradao u prometnoj, pokopan je danas u Offenbachu u Njemačkoj. Obitelj Šaulić poslala je bijeli vijenac s porukom: 'Posljednji pozdrav dragom Mirsi'. Mirsad je zbog teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nekoliko dana bio na aparatima u bolnici i borio se za život. Liječnici ga, unatoč naporu, nisu uspjeli spasiti. Ozljede su bile preteške.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Kurir

Dugogodišnji Šabanov prijatelj i suradnik pokopan je uz pjesmu Sinana Sakića 'Da se opet rodim'.

Klavijaturist je iza sebe ostavio suprugu Ružicu i troje djece.

- Mirsad je 17 godina radio sa Šabanom, družili su se, bili su bliski. Šaban je imao mnogo povjerenja u mog supruga. Mirsad nije trebao tog vikenda ići na nastup, već u Kobenc jer mu je otac u komi već više od tjedan dana. Međutim, Šaban ga je zamolio da ide s njim na nastup, samo je njemu vjerovao. Nažalost, poslije koncerta dogodio se taj strašni sudar. Kao što ste čuli, Mirsad nije kriv za prometnu nesreću, taj pijani čovjek ih je udario, prebrzo je vozio. To su mi rekli iz policije - rekla je za srpske medije slomljena Ružica. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Od oca se emotivnim riječima na društvenim mrežama oprostio i njegov sin Denis

- Ostaješ zauvijek u mom srcu, tata, kao veliki pošten čovjek, otac i glazbenik. Hvala ti za sve što si me naučio u životu i za svu ljubav koju si mi pružio. Nikad vise neće biti takvog čovjeka kao što si ti. Ti si nezamjenjiv. Počivaj u miru, volimo te svi i nikad te nećemo zaboraviti - napisao je sin preminulog glazbenika.

Foto: Kurir

Podsjetimo, 17. veljače je u prometnoj nesreći u Njemačkoj preminuo 'kralj narodne glazbe' Šaban Šaulić, a od teških zadobivenih ozljeda nekoliko dana kasnije i Mirsad. Šaban je pokopan 22. veljače u Beogradu. 

Naši partneri pišu
Message