Obavijesti

Show

Komentari 95

Misica nema rak, ali odstranit će obje dojke da ga ne dobije

Misica nema rak, ali odstranit će obje dojke da ga ne dobije
5

Majka i baka preminule su joj od raka dojke pa je ona odlučila preventivno odstraniti atribute kako bi umanjila vjerojatnost da oboli od okrutne bolesti. Veseli se zdravlju

VIDEO

Kad izbor za miss Amerike završi, otići ću kod liječnika i dati da me operira, odlučila je Allyn Rose (24). Ljepotica se, naime, odlučila podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji iako nema rak. Grudi je odlučila odstraniti kao preventivnu mjeru u borbi protiv raka dojke. 

- Već su tri žene u mojoj obitelji preminule od raka dojke, uključujući moju majku i baku. Ja ne želim dijeliti tu sudbinu s njima - kaže Allyn. Dodaje kako zna da bi je majka podržala.

- Dvostruka mastektomija će me vrlo vjerojatno boljeti i promijeniti mi tijelo i psihičko stanje, no bit ću živa, a to je najvažnije - kaže Allyn. 

Otac joj je mastektomiju predložio kad je imala 18 godina i upisala faks, no odbila je i samu pomisao na takav zahvat jer joj je fizička ljepota bila na prvom mjestu. 

Dok je vlasnik licence za Miss Amerika u potpunosti shvaća i podržava, ima i onih koji smatraju da pretjeruje te da će si nepotrebno unakaziti tijelo. Nakon što je objavila da planira otići 'pod nož' obožavatelji su je zasuli pismima u kojima pišu da ih je sve prevarila te smatraju da ne bi trebala ići na operaciju, već bi morala ostati takva kakva jest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija