Show

Komentari 35

Misice na odmoru: Šampanjac u bazenu i party u bikiniju do zore

Misice na odmoru: Šampanjac u bazenu i party u bikiniju do zore

Misice Tea Slavica i Mia Pojatina pohvalile su se da borave u vili gdje se noćenje po osobi plaća, kako piše na Bookingu, oko tisuću kuna. Dio svog odmora dijelile su na društvenim mrežama...

Miss Universe Hrvatske 2018. Mia Pojatina (25) i prva pratila Miss Universe Hrvatske 2019. Tea Slavica (21) sprijateljile su se nakon prošlogodišnjeg izbora ljepote, a na društvenim mrežama pohvalile su se kako je njima ljeto već počelo. Tijekom produženog vikenda zaputile su se u Klimno na otoku Krku gdje su se častile u luksuznoj vili s pet zvjezdica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Filipinka Catriona Gray postala misica

Na Instagramu su se pohvalile da borave u vili gdje se noćenje po osobi plaća, kako piše na Bookingu, oko tisuću kuna. 

Dio svog odmora dijelile su na društvenim mrežama, gdje se moglo vidjeti kako jedu baklave za doručak, piju šampanjac u bazenu, 'brčkaju' se u bikinijima, a I partijale su dugo u noć. Kako je Tea napisala na Instagramu, prijatelji su joj čak i u poslijepodnevnim satima pisali poruke neka ustane, jer je kasno zaspala. 

- Ljeto je počelo - naglasila je Tea, koja je zapamćena i kao bivša djevojka Dinamovca Brune Petkovića (25). 

Osim što su se kupale u bazenu i zabavljale, djevojke su i pripremile roštilj, a društvo im je pravila Petra Premor, vlasnica brenda koji radi personalizirane bikinije, kakvog nosi i Tea Slavica.