Obavijesti

Show

Komentari 2

Mislav (24) briljirao: Na brzim pitanjima prikupio 38.500 kuna

Mislav (24) briljirao: Na brzim pitanjima prikupio 38.500 kuna
2

Troje natjecatelja došlo do je završne potjere i imali su 13 koraka prednosti pred lovkinjom Moranom Zibar, no to im nije bilo dovoljno za pobjedu

U novoj epizodi HRT-ova kviza 'Potjera' natjecali su se Mariolina, Mislav, Adrian i Zdenko protiv lovkinje Morane Zibar. Led je probila jedina ženska natjecateljica ove epizode. Nakon brzopoteznih pitanja izabrala je srednju ponudu od 14.000 kuna. Pokazala je zavidno znanje na ploči protiv Morane i vratila se u završnoj potjeri. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tarik napustio 'Potjeru'

Pokretanje videa ...

Idući na redu je bio 24-godišnji Mislav, za kojeg je Morana Zibar rekla da je imao vjerojatno najbolji rezultat u prvoj minuti ove sezone. Skupio je 38.500 kuna i nije želio riskirati pa je izabrao srednju ponudu. 

Debitant Mislav je izabrao višu ponudu od 49.000 kuna što se nije ispostavilo kao dobra odluka. Na korak do završne Morana ga je stigla i ispao je iz igre. Zadnji na redu za ploču bio je Zdenko koji je na brzopoteznim pitanjima skupila 10.500 kuna, ali je odabrao višu ponudu od 50.000 kuna. Morana ga je stigla pa se trojac u završnoj potjeri borio za 102.500 kuna. 

Imali su 13 koraka prednosti, no to nije bilo dovoljno da kući ponesu novčanu nagradu.