Show

Komentari 6

Mišo Kovač snimio spot za pivo: 'Svaki kafić, svaki kvart, svaka zemlja imaju svoju legendu...'

Mišo Kovač snimio spot za pivo: 'Svaki kafić, svaki kvart, svaka zemlja imaju svoju legendu...'

Nakon zdravstvenih problema zbog kojih je prethodnih mjeseci proveo i u bolnici, legendarni pjevač priprema se za novi koncert u Splitu koji je najavio ovih dana. Sada se uključio i u kampanju za popularno pivo

Pjevač Mišo Kovač (80) pridružio se već poznatim glumcima Goranu Navojcu (51), Goranu Bogdanu (41) i Reneu Bitorajcu (50) i snimio je spot za novo pivo koje se zove 'Ožujsko Legendarno'. Mišo je ovih dana najavio i novi koncert u Splitu.

POGLEDAJTE SPOT:

Promotivni video je napravljen u čast svim legendama iz naše svakodnevice povodom 130 godina Žuje i Zagrebačke pivovare, a Mišo Kovač je svojim likom i dijelom savršeno zaokružio cijelu priču.

- Našom kampanjom za Ožujsko Legendarno htjeli smo odati počast svim legendama: i onim lokalnim, i nacionalnim, pa i globalnim. Svaki kafić, svaki kvart, svaka zemlja imaju svoju legendu i sigurni smo da će se mnogi od njih prepoznati u našoj kampanji. I naravno, kakva bi to kampanja za Legendarno pivo bila bez naše najveće živuće legende Miše Kovača? - poručio je kreativni tim zaslužan za ovaj spot i kampanju.

Podsjetimo, organizatori koncerta su nam potvrdili kako će Mišo pjevati na starom Hajdukovom placu u Splitu, 5. lipnja. Očekuje se da će ovo biti jedan od najvećih koncerata najprodavanijeg pjevača s ovih prostora.

- Očekujem koncert života - poručio je Mišo vjernoj publici koja ga je, kako je u više navrata rekao, stvorila, i to kaže nakon zdravstvenih problema, među kojima je bio i korona virus koji je prebolio krajem prošle godine.

Najčitaniji članci