Show

Komentari 8

Miss Belgije imala prometnu, pola sata su je izvlačili iz auta

Miss Belgije imala prometnu, pola sata su je izvlačili iz auta

Hvala svima na ljubavi koju mi šaljete. Neću biti aktivna na društvenim mrežama jer mi treba vremena da se odmorim. Nadam se da ćete brinuti o sebi kad vam postane previše, kaže Chayenne

Čudo je da sam tako dobro prošla, rekla je nakon prometne nesreće belgijska misica Chayenne Van Aarle (23), piše belgijski list Het Laatste Nieuws. Prošlogodišnja Miss Belgije u utorak je imala nesreću, zbog koje ima potres mozga, nekoliko posjekotina na licu, natučene kralješke i pluća te modrice. 

U utorak poslijepodne na cesti prema Antwerpenu, Chayenne se velikom brzinom zaletjela u kamion koji je usporavao neposredno prije izlaza Kruibeke.

De Panne Miss Belgium 2022, De Panne, Belgium - 26 Mar 2022

Auto joj je bio uništen, a Chayenne je ostala zarobljena u njemu. Uspjeli su je osloboditi nakon više od pola sata.

- Ruka mi je slomljena i oko mi je plavo. Izgledam kao da sam nekoga udarila, ali sam onda dobila puno udaraca. I tako se osjećam - rekla je za spomenuti list pa dodala: 

- I moram reći, nisam bila na telefonu. 

Izbor za Miss Belgije 2023. bit će ove subote, a Chayenne je trebala predati krunu ovogodišnjoj pobjednici. Osim toga, trebala je i pjevati uživo na otvorenju ceremonije. Spot su snimili pa će ga emitirati umjesto izvođenja uživo. 

- Hvala svima na svoj ljubavi koju mi šaljete. Nisam aktivna na društvenim mrežama i neću biti jer mi treba vremena da se odmorim. Nadam se da ćete razmisliti o mom slučaju i brinuti o sebi kad vam svega postane previše. Volim vas sve - napisala je na Instagramu. 

Najčitaniji članci