Obavijesti

Show

Komentari 20

Miss Hrvatske ušla je u Top 20 modela na svjetskom izboru

Miss Hrvatske ušla je u Top 20 modela na svjetskom izboru
4

Posebnu zahvalu šaljem svojoj mentorici i prijateljici Tihani Harapin Zalepugin bez koje ne bih bila tu gdje jesam na izboru za najljepšu ženu svijeta, poručuje Antonija

VIDEO

Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta Antonija Gogić (23) postigla je još jedan uspjeh – ušla je u dvadeset najboljih na natjecanju Top model.

Nakon što se dobro prezentirala u sportu i nacionalnom plesu u narodnoj nošnji otoka Suska, Antonija je ulaskom u skupinu dvadeset Top modela zaradila važne bodove i poboljšala svoje šanse za ukupni plasman.

Za nastup na natjecanju Top model naša misica je odabrala dojmljivu bijelu modnu priču hrvatskih dizajnera. U kategoriji Beach Fashion predstavila je kupaći kostim brenda Larie dizajnerice Marine Lacković, a uz tamnu Antonijinu put sjajno se isticala bjelina unikatnog kupaćeg kostima ukrašenog crvenim koraljima. Za kategoriju Coctail Dress odabrala je haljinu modne kuće Nebo dizajnerice Ane Brajković, a minimalistički ženstveni kroj odlično joj je pristajao i vidno privukao pažnju posjetitelja. 

U zadnjem izlazu, u kategoriji Evening Gown, naša lijepa Antonija zablistala je u haljini koju je za Wedding City dizajnirala Martina Felja. Jednostavan, ali istodobno raskošan kroj, velika mašna na jednom ramenu, diskretan nakit brenda Foch i Antonijin samouvjereno manekensko držanje ostavili su snažan dojam na ocjenjivački sud.

 - Iznimno sam zadovoljna svojim plasmanom u dvadeset Top modela. Od srca zahvaljujem Nebu, Martini Lacković i Wedding Cityju kao i Högl Shoe Fashionu čije su cipele zaokružile moj styling. Posebnu zahvalu šaljem svojoj dragoj mentorici i prijateljici Tihani Harapin Zalepugin koja je zaslužna za moju manekensku karijeru i bez koje ne bih bila tu gdje jesam – na izboru za najljepšu ženu svijeta – uzbuđeno poručuje iz Londona Antonija Gogić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu