Show

Komentari 49

Miss Indije Harnaaz Sandhu odnijela je titulu Miss Universe

Miss Indije Harnaaz Sandhu odnijela je titulu Miss Universe

Sandhu je iza sebe ostavila 79 ljepotica iz različitih zemalja. Titulu prve pratilje osvojila je Miss Paragvaja Nadia Ferreira, dok je za drugu pratilju izabrana Miss Južne Afrike Laleu Mswane

Na 70. svjetskom izboru ljepote u Izraelu odabrana je nova Miss Universe. Harnaaz Sandhu (21), Miss Indije, proglašena je pobjednicom čime je postala Miss Universe za 2021. godinu. 

- Izbor Miss Universe nije više samo izbor najljepše djevojke na svijetu. Missice moraju biti društveno odgovorne, pratiti aktualna zbivanja u svojoj zemlji i u svijetu te imati mogućnost pokretanja pozitivnih promjena - rekla je direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, na izboru za Miss Universe Hrvatsku je predstavljala Ora Ivanišević (20) koja je stigla sve do polufinala. 

- Jako smo ponosni na Oru i kako je predstavljala našu zemlju otkako je postala Miss Universe Hrvatske. Samim pojavljivanjem na izboru Miss Universe ostvarena je višemilijunska vrijenost promocije Hrvatske - objasnila je Marija Kraljević, direktorica Miss Universe Hrvatske.

Nasljednici krunu uručila bivša Miss Universe 

Pobjednica Sandhu je iza sebe ostavila 79 ljepotica iz različitih zemalja. Titulu prve pratilje osvojila je Miss Paragvaja Nadia Ferreira, dok je za drugu pratilju izabrana Miss Južne Afrike Laleu Mswane

70th Miss Universe beauty pageant in Israel 70th Miss Universe beauty pageant in Israel 70th Miss Universe beauty pageant in Israel

Krunu Miss Universe Harnaaz je uručila prošlogodišnja pobjednica Andrea Meza.

Miss Universe pageant in the Red Sea resort of Eilat, Israel

Ove je godine u svjetskom fokusu globalno zatopljenje i svaka predstavnica na izboru za Miss Universe trebala je pokazati kako svatko od nas već malim promjenama u ponašanju može pomoći spasiti naš planet. 

Harnaaz Sandhu iz Indije se na natjecanju predstavila kao snažni zagovornik jačanja položaja žena u svijetu. Inače radi kao glumica, a najveća inspiracija joj je poznata Pryanka Chopra i majka koja je ginekloginja, a uz koju još odmalena volontira u kampovima za djevojčice educirajuci ih o higijeni. U slobodno vrijeme bavi se jogom, plesom, kuhanjem, jahanjem konja i igranjem šaha. 

Miss Universe pageant in the Red Sea resort of Eilat, Israel

Ocjenjivački sud na izboru činili su Adriana Lima poznati top model, voditeljica Adamari Lopez, nekadašnja Miss Universe Iris Mittenaere, glumica Marian Rivera , poznata Bollywoodska glumica Urvaski Raurela te dobitnica nagrade Emmy Rena Sofer.

Miss Universe pageant in the Red Sea resort of Eilat, Israel

Podsjetimo, na pisti u Izraelu, atraktivna Dubrovčanka Ora Ivanišević s lentom na kojoj je pisalo 'Croatia' prošetala je u nekoliko dizajnerskih kombinacija, a najviše je pažnje privukla prozirna haljina Matije Vujice (63).

- Vrijeme je za igru... Noć je prije finalne večeri i najsnažniji osjećaj koji osjećam je ponos. Ponosna sam na to tko sam, odakle dolazim i tko želim biti. Ponosna sam na putovanje u kojem ću sudjelovati i iskustvo koje ću pamtiti ostatak svog života. Ponosna sam što ću hodati po pozornici sutra i što sam Hrvatica - napisala je Ora i potaknula lavinu komentara podrške i komplimenata.

- Hvala svima na predivnim porukama i čestitkama. Probudila sam se s najboljim osjećajem ikada…Najljepšim porukama podrške i ljubavi. Svima vam zahvaljujem od srca i nadam se da sam vas učinila ponosnim i predstavila našu Hrvatsku najbolje što sam mogla - napisala je Ora te dodala kako od sreće i uzbuđenja nije osjećala nervozu.

Ora je studentica treće godine dubrovačkog RIT-a, a već sada planira magisterij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Želje za budućnost su joj jednoga dana voditi vlastiti hotel, a uz obrazovanje bavi se i odbojkom te se može pohvaliti i medaljama. 

Najčitaniji članci