Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
90 komentara

Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala

U sklopu humanitarne večeri na kojoj su se skupljala sredstva za obnovu materinskog odjela Caritasove 'Kuće ljubavi' proglašeno je 12 finalistica

Nikola Klobučarić
Foto: Nikola Klobučarić
90 komentara

Nastavak puta prema tituli najljepše Hrvatice izborile su Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung, Paula Breški i Ivana Gudelj.

Na veliku žalost direktorica izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Ivana Gudelj je odlukom organizatora izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala pa će večeras na pozornici hotela Omorika u Crikvenici nastupiti samo 11 natjecateljica.

- Iskreno nas žalosti što je došlo do neslaganja s organizatorima izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije i što su Ivanu nekoliko sati prije velike završnice povukli iz natjecanja. Ivana je miljenica internetskih surfera, postigla je sjajne rezultate u svim anketama i mnogi su je smatrali favoritkinjom. Ono što nas je najviše rastužilo su Ivanine suze i njena očigledna želja da ostane u Crikvenici– kažu direktorice izbora.

Za večerašnji spektakl sve je spremno – Tihana Harapin Zalepugin i Ištvan Varga marljivo s djevojkama uvježbavaju koreografije, Goran Karan odrađuje tonske probe, a voditelji Davor Garić i Antonija Gogić zabavljeni su svojim dijalozima. U Crikvenicu pristižu i članovi žirija među kojima su Dubravko Šimenc, Nenad Korkut te vlasnik poznatog njemačkog brenda Festamo Patrik Krasnic.

Naši partneri pišu
Message