Show

Komentari 37

Misteriozna Lola scene za film snimala gola, ne voli romantiku

Misteriozna Lola scene za film snimala gola, ne voli romantiku

Jedino što je iole romantično je da sam dečku organizirala party iznenađenja. Bilo je dosta napeto, ali sam uspjela, ispričala je Elizabeta Brodić koja trenutačno glumi Lolu u dramskoj seriji 'Drugo ime ljubavi'

Mlada glumica Elizabeta Brodić (25) dobila je glavnu ulogu u dramskoj seriji Nove TV 'Drugo ime ljubavi'. Utjelovila je mladu i snalažljivu Lolu, koja je uvučena u ljubavni trokut između likova koje tumače Slavko Sobin (34) i Momčilo Otašević (29). 

Ovo joj je prva sapunica u kojoj glumi, ali kako sama kaže, zabavno joj je glumiti Lolu jer nije dosadnjikav lik. U seriji joj je partner upravo Momčilo, ali prije njega je bila s Igorom, i tu dolazi do zapleta. U stvarnom životu, kaže Elizabeta, nije sklona romantici.

- Nisam romantična, ali volim iznenaditi najdraže. Jedino što je iole romantično je da sam dečku organizirala party iznenađenja. Bilo je dosta napeto, ali sam uspjela - kaže nam Elizabeta. 

Također, kućne verzije tuluma su joj draže i ne izlazi često u klubove.

- Zapravo ne postoji previše mjesta u Zagrebu u koja bih izašla, tako da sam više za kućna druženja ili piće u gradu. Također, nisam baš od hrvatske glazbe, ali slušala sam staro Hladno pivo, TBF, Krankšvester... - rekla je glumica. 

Ova uloga joj odgovara, ali ne bi pristala apsolutno na sve.

- Sigurno se ne bi pikala iglama, ne volim igle i ne bi da bude uključena neka varijanta boli. Snimila sam u filmu scenu seksa, gola sam, to svi odmah mogu vidjeti kada upišu moje ime u Google, to je prvo što izbacuje. To sam obavila i nemam problem s tim. Ako su nam golotinja i seks danas tabui, onda smo stvarno u problemu. Dajte ljudi malo pomičite granice - rekla je Elizabeta jednom prilikom za Dnevnik.hr

 

Najčitaniji članci