Mjuzikl: Mia će se rasplesati kao Kevin Bacon u 'Footlooseu' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 9

Mjuzikl: Mia će se rasplesati kao Kevin Bacon u 'Footlooseu'

Mjuzikl: Mia će se rasplesati kao Kevin Bacon u 'Footlooseu'
1

Nakon što smo ga u prošloj epizodi gledali kao zavodnika Patricka Swayzeja, ovoga puta Mario Roth će utjeloviti Stevena Tylera iz američkog rock sastava Aerosmith

VIDEO

Priču o tinejdžerskom buntu u kombinaciji s nevjerojatnim plesom na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uprizorit će Mia Anočić Valentić koja će se transformirati u Kevina Bacona i otplesati legendarni ples iz mjuzikla 'Footloose' na istoimenu pjesmu koju pjeva Kenny Loggins. 

- Vokalno se borim. Imam super dijelova, ali imam i nekih koji su skliski. Ako se dogodi falš, dogodi se, ali ne bih voljela zeznuti korake. To bi bio šamar meni - priznala je i istaknula kako je plesala sedam godina te će joj to iskustvo biti od velike pomoći. 

- Ako uskladim pjevanje i plesanje, bit će super - dodala je Mia.

Ivana Mišerić ovoga puta neće imati zahtjevnu koreografiju, a održat će mini koncert s pjesmama 'Bolje biti pijan nego star' i 'Ako su to samo bile laži'. transformirajući se u Sašu Lošića iz grupe Plavi orkestar.

- Prva na hrvatskom - uzbuđeno će Ivana priznavši kako je ipak iščekivala neku veseliju pjesmu. 

- Dosta sam se pripremala. On nije poznat po nekom velikom scenskom nastupu, ali ima svoj specifičan vokal - kazala je i dodala: 'Bit će to jedan nastup za raju'.

Nakon što smo ga u prošloj epizodi gledali kao zavodnika Patricka Swayzeja, ovoga puta Mario Roth će utjeloviti Stevena Tylera iz američkog rock sastava Aerosmith s pjesmom 'I Don't Want To Miss A Thing'. 

- Kada je u pitanju ta pjesma, ja sam oduševljen - komentirao je Mario, a hoće li i žiri biti oduševljen, tek ćemo doznati.

Dalibor Petko postaje Jamajčanin, a utjelovit će Jacoba Millera iz reggae sastava Inner Circle s pjesmom  'Sweat'.

- Što da ja sad s ovim radim - začuđeno će Dalibor. 

Iduće nedjelje vidjet ćemo još i zabavne transformacije Bojana Jambrošića u Zoricu Kondžu, Daniel Bilić nastupit će kao grupa Roxette, Nives Celzijus utjelovit će člana norveškog dua Ylvis, a Ana Gruica postat će Miroslav Škoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu