Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Mladen Grdović alkoholom prodaje svoj novi album?

PJESMU O PIJANSTVU PISALA SUPRUGA: Mnogi misle kako su razni Mladenovi skandali i pjesme o alkoholu marketinški trik kojim on sebi diže cijenu

PIXSELL
Foto: PIXSELL
34 komentara

Jasmin Stavros (56) s Mladenom Grdovićem (52) opjevao je porok alkohol. Poskočicu su napisali Mario Mihaljević i Jasmin Stavros, a aranžman Branimir Mihaljević. Nakon ćakule dvojice “veseljaka” Grdović pjeva kako mu dan počinje s dvije-tri loze natašte, a završi litrama bevande. Prije nekoliko dana Grdović je rekao kako dobro napreduje s terapijom odvikavanja od alkohola, zbog kojeg je bio u bolnici. Isključio je mobitel pa nismo doznali je li se u pjesmi našalio na vlastiti račun. Jasmin Stavros tvrdi kako pjesma nema veze s Mladenovim ni njegovim životom.
- Zafrkavali smo se jer naši ljudi puno piju, ali mnogi to taje. Odaju se alkoholu zbog depresije - rekao je Stavros. S Mladenom će ovo ljeto održati zajedničke koncerte. Mnogi vjeruju da su spomenute pjesme, od kojih je “Pijanicu” napisala supruga Brankica (41), i pad pred kamerama na festivalu CMC u Vodicama marketinški trik kako bi bolje prodao album i što bolje 'naplatio' koncerte. Čitava obitelj živi od njegove zarade.

"BOLJE BITI PIJANICA NEGO BOGAT VARALICA"
Lutam danju, lutam noću, uvik zapnem di ja oću
Daleko je kuća moja, uskoro će svanut zora,
što će reći žena moja
Bolje popit bačvu vina, jeftinija od benzina,
bolje biti pijanica nego bogat varalica
Svake noći drugu ljubim, a srce mene tuži,
da mi žena nije takva, odavno bi ja dno taka,
pa mi Bože ti presudi

GRDOVIĆ BI JOŠ PIO, STAVROS MU BRANI
Ma moramo pivat, prestani lokat. Pa neće nas valjda publika ukokat? Ma portali će nas razvalit, ne bi ja. Ma stvarno nisam puno pija. Ma ne, ja sam, tekst je dueta “Alkohol”. Stavros kaže da će pjesma zabaviti publiku i biti hit na svim dalmatinskim feštama.

REFREN PJESME "ALKOHOL"
Alkohol, alkohol
Za glavobolju i bol,
Alkohol, alkohol
Ako oćeš ispast vol,
Alkohol, alkohol,
Pucaš penal, fališ gol,
Pa zar valja alkohol?

Naši partneri pišu
Message