Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Mladen Grdović se skinuo i oteo Severini mikrofon

Severina je pjevala u klubu Gotham u Zadru. Na pozornicu je uletio i razdragani Mladen Grdović koji je skinuo bijelu majicu i bacio je u publiku...

24sata
Foto: 24sata
27 komentara

Ništa ne pijem, osim vode i kave. Stalno nastupam pa nemam vremena za ništa drugo. Nadam se da ću svoju Brankicu uskoro odvesti na neki odmor. Ako netko priča da ponovno pijem, to mogu samo širiti ljubomorni glazbenici, rekao nam je prije tjedan dana Mladen Grdović (50).
Severina je pjevala u njegovu rodnom Zadru početkom kolovoza. Klub Gotham bio je krcat, a u prvom redu kolegicu je slušao Mladen. Seve je zapjevala njegov hit “Dalmatinac sam”. On se spremno popeo na pozornicu kako bi joj pomogao. Malo je pjevao pa se vratio u publiku. Na taktove Ivčićeve “Kalelarge” razdragani Grdović se opet vratio. Zbunio je i Severinu jer joj je uzeo mikrofon iz ruke čvrsto je zagrlivši oko vrata.
Veselje je kulminiralo dok su pjevali “Večeras je naša fešta”. Strgnuo je majicu i zavitlao je prema publici. Sevku je primio za ramena. Cupkali su prema backstageu, gdje je uzeo ručnik.
Grdoviću to nije prvo skidanje. Mnogi još pamte njegovo spektakularno trganje bijele košulje i razuzdani ples na stolu u Trogiru prije dvije godine.

Naši partneri pišu
Message