Show

Komentari 365

Mladen stavio Brankici na ruku dijamantni prsten: Oprostila mu

Mladen stavio Brankici na ruku dijamantni prsten: Oprostila mu

Nakon rastave braka u listopadu prošle godine, Brankica i Mladen Grdović ponovo su zajedno. Imali su turbulentan brak, ali bivša supruga ipak mu je odlučila oprostiti

Mladen Grdović (62) i njegova bivša supruga Brankica u braku su imali uspone i padove, ali čini se da se njihov odnos od prošle godine itekako popravio. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mladen i Brankica

Nedavno je pjevač na društvenim mrežama objavio fotografiju s Brankicom nakon čega su uslijedili brojni komentari i nada kako ipak nije došao kraj jednoj od najosebujnijih priča na hrvatskoj estradi. 

Rekao je Mladen da zajedno s Brankicom ide u šetnju, te da dosta vremena provode zajedno. 

Nakon rastave braka u listopadu prošle godine, uslijedila je pravomoća presuda Općinskog suda u Zadru i Brankičina tužba za alimentaciju. 

- Ma nemam pojma o čemu je riječ i baš sad pitam Brankicu što je to, ali se ni ona nije mogla odmah sjetiti. To je njezina tužba od prije dvije-tri godine - rekao je tada i dodao: 

- Opet smo u dobrim odnosima, uživamo u svakom zajedničkom trenutku koji provodimo tijekom ovog lockdowna - objasnio je Mladen, ali od tada su se stvari na ljubavnom planu poboljšale. 

Prema saznanjima RTL-a, Brankica i Mladen su se pomirili, a navodno se pjevač 'isprsio' dijamantnim prstenom i molio bivšu suprugu za oprost. Par ponovo živi zajedno u istoj kući iz koje se Brankica već bila iselila. 

Filip Brala/Pixsell