Obavijesti

Show

Komentari 9

Mlađi brat i bivša Affleckova supruga nisu došli na njegovo vjenčanje s Jennifer Lopez

Mlađi brat i bivša Affleckova supruga nisu došli na njegovo vjenčanje s Jennifer Lopez
3

Caseyja su neki vidjeli u Los Angelesu, koji je udaljen više tisuća kilometara od Georgije i imanja gdje je bilo vjenčanje. Strani mediji otkrili su kako je morao propustiti svečanost zbog obiteljskih obveza

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (53) i glumac Ben Affleck (50) vjenčali su se u subotu na bajkovitom posjedu u Georgiji, a njihovo veliko slavlje proteklo je bez njima bliskih ljudi. Velikom danu navodno nisu prisustvovali Affleckov brat Casey i njegova bivša supruga Jennifer Garner (50).

POGLEDAJTE VIDEO:

Caseyja su neki vidjeli u Los Angelesu, koji je udaljen više tisuća kilometara od Georgije i imanja gdje je bilo vjenčanje. Strani mediji otkrili su kako je morao propustiti svečanost zbog obiteljskih obveza, a Garner jer je radila na projektu u Teksasu.

- Jennifer je u potpunosti podržala dolazak svoje djece i općenito je jako pozitivna u vezi s cijelom stvari. Garner ništa nije važnije od sreće njezine djece. Činjenica da se osjećaju dobrodošlo i opušteno te da su se zbližili s J. Lo i njezinom djecom najbolja je stvar koju je mogla poželjeti - rekao je izvor blizak glumici.

Baby2Baby Gala Presented by Paul Mitchell - USA

Ben i J. Lo upoznali su se na snimanju filma Gigli. Zaručili su se već iduće godine, a nakon što su neko vrijeme odgađali vjenčanje, razišli su se. Affleck je nakon toga bio u braku s Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, a Jennifer je bila u braku s Marcom Anthonyjem (53), s kojim ima blizance.

Triput se liječio od alkoholizma, a film inspiriran njegovim ocem domarom donio mu je Oscara
Triput se liječio od alkoholizma, a film inspiriran njegovim ocem domarom donio mu je Oscara

Lopez i Affleck svoju su romansu obnovili prošle godine, a prije mjesec dana su se vjenčali u kapelici u Las Vegasu. 

POGLEDAJTE VIDEO: PJEVAČICA OTKRILA ŠTO BI PROMIJENILA KOD DEČKA, A ŠTO KOD SEBE