Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

'Mladi Han Solo': Lucasfilm u stvari planira cijelu trilogiju?

Iako smo tek nedavno dobili priliku saznati tko će uopće glumiti poznatog krijumčara u mladim danima, po svemu sudeći bismo mogli dobiti čak tri filma o mladom Hanu Solu

Foto: Facebook/Screenshot
5 komentara

Nakon što su posvetili značajnu količinu vremena da bi pretražili preko 2500 glumaca i pogledali svakoga na audiciji, redatelji Phil Lord i Chris Miller su nam nedavno obznanili kojeg glumca su odabrali za ulogu mladog Hana Sola. Premda se već u svibnju šuškalo da je u pitanju Alden Ehrenreich, potvrde nije bilo sve do početka ovog mjeseca, kada su službene vijesti stigle iz Lucasfilma. Kako se pokazalo, glumac je bio među prvima koje su testirali, tako da se postavlja pitanje čemu intervjui svih ostalih.

Foto: Twitter/Screenshot2

A nakon tih vijesti, sada su stigle i vijesti da je Disney Ehrenreichu ponudio ugovor za tri filma. Kako Hanove avanture u mladim danima ne moraju biti povezane s ratom između Carstva i pobunjenika, jasno je da za takva tri filma i te kako ima materijala jer scenaristi nisu sputani već napisanim.

Tako bismo bez ikakvog problema mogli saznati nešto više o Hanovim problemima s Jabbom ili o njegovom odnosu s Boba Fettom, a radnja bi se mogla i odmaknuti od uobičajenih par planeta na kojima se sve zbiva. Lucasfilm bi ovome mogao pristupiti na nekoliko načina no još uvijek nije jasno kamo će ići. U svakom nas slučaju očekuje zanimljivih par godina.

Foto: Twitter/Screenshot2

Jasno, sama činjenica da je glumac potpisao ugovor da će se pojaviti u tri filma ne znači ništa ako Disney odustane od snimanja tih filmova.

'Rogue One: A Star Wars Story' nam stiže ove godine, 16. prosinca, dok ćemo 'Star Wars: Episode VIII' dobiti godinu dana kasnije, 15. prosinca 2017. godine. Samostalni film o mladom Hanu Solu trebao bi u kina doći 25. svibnja 2018. godine.

Tema: FILM

Message