Show

Komentari 21

Mladi reper Voyage komentirao prekid s Breskvicom: Teško sam to podnio, naravno bilo je i suza

Mladi reper Voyage komentirao prekid s Breskvicom: Teško sam to podnio, naravno bilo je i suza

Iako su ime izgradili zajedno no, ljubav nakon tri godine veze je pukla. Glazbenici su se okrenuli samostalnim karijerama i izdali nove pjesme, njima i dalje vladaju regionalnom glazbenom scenom

Pred kraj 2020. godine vijest o prekidu Voyagea i Breskvice šokirala je i rastužila njihove obožavatelje. Glazbene teen zvijezde Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović dugo nisu htjeli govoriti o prekidu. Sedam mjeseci kasnije, Voyage je odlučio otkriti koliko mu je teško pao prekid s Breskvicom i koliko teško mu je pao sav pritisak javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- U tom trenutku mi je bilo teško zbog prekida koji se dogodio, zbog tog trenutka kada više nemaš onoga koga voliš i to je bio problem, a ne što su ljudi o tome pričali - ispričao je za Telegraf.rs.

Pjevač je zatim rekao da i dalje poštuje bivšu djevojku no, da ljubavi između njih dvoje više nema. Zbog nje je u jednom trenutnku prekida i pustio suzu. 

- Kada bih počeo to komentirati, možda ne bih ispao kao neki preveliki muškarac. Ne znam niti ja što se očekuje od mene. Naravno da je bilo suza, bio sam jako zaljubljen. Samo čovjek bez empatije i bez duše ne bi pustio suzu koja označava nešto što se završilo. Ljudski je pustiti suzu - objasnio je. 

Iako se puno pričalo o tome, Voyage kaže kako nakon Breskvice nema novu djevojku. 

- Radim, nemam vremena za djevojku. Odgovara mi da se fokusiram na sebe i da se bavim nekim svojim poslom, u smislu koraka koje moram proći kako bih došao do nivoa koji zamišljam - rekao je reper. 

Podsjetimo, Voyage i Breskvica mladi su glazbenici koji su ime stvorili zajedno, kao ljubavni par. Iako je ljubav pukla, oni i dalje vladaju regionalnom scenom, njihove pjesme često su na vrhu YouTube-ove glazbene ljestvice.

Najčitaniji članci