Obavijesti

Show

Komentari 21

Mladi reper Voyage komentirao prekid s Breskvicom: Teško sam to podnio, naravno bilo je i suza

Mladi reper Voyage komentirao prekid s Breskvicom: Teško sam to podnio, naravno bilo je i suza
3

Iako su ime izgradili zajedno no, ljubav nakon tri godine veze je pukla. Glazbenici su se okrenuli samostalnim karijerama i izdali nove pjesme, njima i dalje vladaju regionalnom glazbenom scenom

VIDEO

Pred kraj 2020. godine vijest o prekidu Voyagea i Breskvice šokirala je i rastužila njihove obožavatelje. Glazbene teen zvijezde Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović dugo nisu htjeli govoriti o prekidu. Sedam mjeseci kasnije, Voyage je odlučio otkriti koliko mu je teško pao prekid s Breskvicom i koliko teško mu je pao sav pritisak javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Prekid Breskvice i Voyagea samo marketinški trik? 01:19

- U tom trenutku mi je bilo teško zbog prekida koji se dogodio, zbog tog trenutka kada više nemaš onoga koga voliš i to je bio problem, a ne što su ljudi o tome pričali - ispričao je za Telegraf.rs.

Pjevač je zatim rekao da i dalje poštuje bivšu djevojku no, da ljubavi između njih dvoje više nema. Zbog nje je u jednom trenutnku prekida i pustio suzu. 

- Kada bih počeo to komentirati, možda ne bih ispao kao neki preveliki muškarac. Ne znam niti ja što se očekuje od mene. Naravno da je bilo suza, bio sam jako zaljubljen. Samo čovjek bez empatije i bez duše ne bi pustio suzu koja označava nešto što se završilo. Ljudski je pustiti suzu - objasnio je. 

Iako se puno pričalo o tome, Voyage kaže kako nakon Breskvice nema novu djevojku. 

- Radim, nemam vremena za djevojku. Odgovara mi da se fokusiram na sebe i da se bavim nekim svojim poslom, u smislu koraka koje moram proći kako bih došao do nivoa koji zamišljam - rekao je reper. 

Podsjetimo, Voyage i Breskvica mladi su glazbenici koji su ime stvorili zajedno, kao ljubavni par. Iako je ljubav pukla, oni i dalje vladaju regionalnom scenom, njihove pjesme često su na vrhu YouTube-ove glazbene ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin