Obavijesti

Show

Komentari 92

Mlađe i slađe: Godine im nisu bitne, 'padaju' na mlađe frajere

Mlađe i slađe: Godine im nisu bitne, 'padaju' na mlađe frajere
11

Jennifer Lopez nije mogla odoljeti nabildanom plesaču. Madonna je već dva puta 'pala' na zgodne dečke koji joj mogu biti sinovi, a Longoria ljubi mlađahnog pjevača

VIDEO

Poslije propalog braka s vršnjakom, J.Lo se zaljubila u 18 godine mlađeg. Osim što mu plaća da pleše za nju, daje mu i džeparac.

Sedma godina braka bila je kobna za Jennifer Lopez (42). Pjevačica je prošlo ljeto ostavila Marca Anthonyja (43) jer je bio posesivan. Nekoliko mjeseci poslije zaveo ju je Casper Smart (24). Latino diva angažirala ga je da joj pleše u spotovima, a zbog njega je, šuška se, počela nekontrolirano trošiti. Nabildanog i tetoviranog ljubavnika stalno časti večerama i vodi ga na skupa putovanja. Osim plaće, Lopez mu na mjesec daje i 60.000 kuna džeparca.

- Ima tijelo boginje, ne treba tuđi novac i obožava seks. Nije čudno što je proganjaju mlađi dečki - kažu prijatelji.

I Madonna (53) poslije rastave od redatelja Guya Ritchieja (43) bila je s brazilskim manekenom Jesusom Luzom (25). Sad je s francuskim plesačem Brahimom Zaibatom (24).

Na mlađe muškarce slaba je i pjevačica Jelena Radan (36). Prošle godine zaljubila se u 15 godina mlađeg studenta Akademije primijenjenih umjetnosti Borisa Sekulića (21). 

Mlađi pjevač Evi je napetiji od muža košarkaša

Zvijezda “Kućanica” 2010. rastala se od košarkaša Tonyja Parkera (30). S kolegom Tylerom Christopherom (39) bila je u braku od 2002. do 2004. Eva Longoria (37) sad ljubi mlađeg brata glumice Penelope Cruz, pjevača Eduarda (26).

Ostavila je zaručnika zbog mlađeg dečka

Shakira (35) ostavila je 2010. Antonija de la Rúu (38), starijeg sina argentinskog predsjednika. U vezi su bili 11 godina i planirali vjenčanje. Kolumbijska pjevačica zaljubila se u španjolskog nogometaša Gerarda Piquéa (25). Šuška se da čekaju prvo dijete.

Zavodnik Vlado osvojio je seksi Natašu Bekvalac

Pobjednik “Survivora” Vladimir Vuksanović (24) na Ibizi je snimio provokativni spot s pjevačicom. Maneken se u showu u Kostariki natjecao s dizajnericom Kristinom (27), a kad se vratio u Beograd, zaveo je njezinu stariju sestru Natašu Bekvalac (31).

Poslije rastave utješio ju je mladi student

Samozatajna pjevačica Jelena Radan (36) razišla se 2006. sa splitskim grafičkim dizajnerom i producentom Edijem Matićem. Iako uporno izbjegava komentirati privatni život, često je viđaju s 15 godina mlađim dečkom Borisom koji studira u Rijeci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara