Obavijesti

Show

Komentari 1

'Moderna obitelj' prestat će s emitiranjem nakon 11 sezona

'Moderna obitelj' prestat će s emitiranjem nakon 11 sezona
6

Deseta sezona serije 'Moderna obitelj' ipak neće biti posljednja. Starije zvijezde potpisale su ugovore s televizijskom kućom ABC za 11. sezonu koja će se emitirati u 2019./2020.

VIDEO

Iako se pričalo da će deseta sezona biti posljednja, obožavatelji humoristične serije 'Moderna obitelj' će biti sretni, ali istovremeno i tužni, viješću da će dobiti još jednu, posljednju sezonu, prenosi Hollywood Reporter. Zvijezde serije Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Ed O'Neill, Eric Stonestreet i Sofia Vergara potpisali su ugovore s televizijskom kućom ABC za 11. sezonu koja će se emitirati u 2019./2020. 

Autori serije su Steven Levitan (56) i Christopher Lloyd (58).

- Stvorili su jednu od najznačajnijih i najpoznatijih komedija u povijesti televizije. U posljednjoj sezoni bit će važnih događaja koje svaki fan serije neće htjeti propustiti - rekla je Karey Burke s ABC-ja. Levitan još nije siguran koliko će sezona imati epizoda, ali zna da ih neće biti 20 i više. 

Reuters/Pixsell

Tijekom deset sezona 'Moderna obitelj' osvojila je čak 22 Emmyja, a seriju u SAD-u prosječno gleda čak pet milijuna ljudi tjedno. Kritičari diljem svijeta su hvalili 'Modernu obitelj' zbog humora i odabira likova. Uspoređivali su ju s mnogim humorističnim serijama poput 'Prijatelja' i 'Cosby Showa'.

Reuters/Pixsell

Dok su snimali desetu sezonu, producenti su razljutili obožavatelje serije jer su najavili smrt 'značajnog lika' koja će ostaviti dugotrajne posljedice, a ispostavilo se da je riječ o DeDe Pritchett, bivšoj supruzi Jaya Pritchetta, odnosno majki Claire Dunphy i Mitchella Pritchetta. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

DRAMA HANE I GORANA NAKON SHOWA: 'Tebi ne smeta što druga žena objavljuje gole fotke s Goranom?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode