Obavijesti

Show

Komentari 16

'Mogla sam imati bilo kojeg, a udala sam se za Polanskog...'

'Mogla sam imati bilo kojeg, a udala sam se za Polanskog...'
7

S njim mi nikada nije dosadno. Inače sam osoba koja uvijek traži nešto novo, sve mi brzo dosadi. No, i nakon tri desetljeća s njim svaki je dan nova avantura, rekla je Emmanuelle Seigner za supruga

VIDEO

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče...

Francuska glumica Emmanuelle Seigner (52) i njezin suprug, poljsko-francuski redatelj Roman Polanski (85) danas slave 29. godišnjicu braka. Oni su se, kao i većina filmskih parova, zaljubili na setu. Bivša manekenka je 1988. glumila u Romanovom filmu 'Ludilo', u kojem je glumio i Harrison Ford (76).

Nakon što je im se 'dogodila' ljubav, oskarovac i Parižanka nisu dugo čekali. Već iduće godine su prošetali do oltara, a nekoliko godina poslije dobili su kćer Morgane (25), a zatim i sina Elvisa (20). 

66th Cannes Film Festival - Venus in Fur - Premiere

Roman i Emmanuelle su zajedno snimili brojne filmove, poput 'Gorkog mjeseca' i 'Devetih vrata', a početkom ove godine izašao je i film 'Prema istinitoj priči'.

- On je jako dobar redatelj, u svakom trenutku zna što želi. Događaje sa seta pokušavam ne donositi kući, iako to ponekad nije moguće. Zna biti dana kada se pojavi neki problem pa onda o tome pričamo i za vrijeme obiteljske večere, ali ne prečesto - opisala je glumica svoj poslovno-privatni odnos s Polanskim. 

2017 Cannes Film Festival - Photocall

Emmanuelle je svojedobno izjavila da može imati bilo kojeg muškarca, ali se odlučila upravo za Romana.  

- S njim mi nikada nije dosadno. Inače sam osoba koja uvijek traži nešto novo, sve mi brzo dosadi. No, i nakon tri desetljeća s njim svaki je dan nova avantura. Naravno, nije uvijek lako. Imali smo mi i prilično teških dana - objasnila je glumica svoj ljubavni odabir. 

Miss You Already Premiere - London

Da krv nije voda, dokaz su njihova djeca. Morgane, iako joj je tek 25., već je zaplivala glumačkim vodama. Želja joj je jednoga dana biti redateljica, poput njezinog oca. 

- Već je snimila dva odlična filma i vjerujem da će se za nju čuti - rekla je njezina majka. Dok je kći po preferencijama na oca, Elvis više naginje majci. Zanima ga glazba, a Emmanuelle je prije nešto više od deset godina bila pjevačica pop rock benda Ultra Orange. 

FILE PHOTO: Director Roman Polanski and his wife and cast member Emmanuelle Seigner arrive for the screening of the film "La Venus a la Fourrure" in competition during the 66th Cannes Film Festival

Oboje su uspješni u svome poslu. Emmanuelle je osvojila dvije nagrade, a čak tri puta je bila nominirana za najprestižniju francusku filmsku nagradu Cesar. Njezinom suprugu su pripale brojne filmske nagrade, od kojih i jedan Oscara.

VIDI OVO! KVIZ: Koji ste član kraljevske obitelji?

Screenshot YouTube

Iako ovom paru ljubav blista, tako nije uvijek bilo u Romanovom životu. Prije nego je Seignerici rekao sudbonosno 'da', redatelj je dva puta hodao do oltara. S američkom glumicom Sharon Tate bio je u braku godinu dana. Ona je brutalno ubijena 1969. u 27. godini života kada je sekta 'Obitelj' Charlesa Mansona provalila u njezin dom i nasmrt izbola nju i četiri prijatelja. Prije nje je bio tri godine oženjen za Barbaru Kwiatkowsku-Lass, koja je preminula u 55. godini života. 

VIDI OVO: 15 najskupljih zaručničkih prstenova slavnih.

https://nestali.24sata.hr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju