Show

Komentari 5

'Moja žena je naučila Gwyneth Paltrow oralnom seksu. Neka mi Brad i Chris budu zahvalni!'

'Moja žena je naučila Gwyneth Paltrow oralnom seksu. Neka mi Brad i Chris budu zahvalni!'

Jako je lijepo od nje da je to napravila, zaključio je u nevjerici slavni voditelj Jimmy Kimmel, a Rob Lowe nije se tu zaustavio. Opisao je javno i kako je došlo do ovo neuobičajene poduke

Američki glumac Rob Lowe (57) gostovao je u showu Jimmyja Kimmela (54). Kroz njihovu priču, došli su i na temu slavne glumice i Loweove prijateljice, Gwyneth Paltrow (49).

Kako je glumac rekao, ona mu je 2020. godine otkrila da ju je upravo njegova supruga, Sheryl Berkoff (60), podučila tajnama oralnog seksa, a opisao je i kako.

- Ovako stoje stvari: dobra vijest je ta da moja supruga ne gleda ništa u čemu ja nastupam tako da neće gledati ni ovu emisiju pa ti mogu reći sljedeće. Kad je Gwyneth bila mlađa, kad joj je bilo 18 godina, moja je supruga radila kao vizažistica na filmu u kojem je glumila Gwynethina majka Blythe Danner. Gwyneth joj je došla u posjet, a Sheryl bi s njom podijelila cigaretu te bi zapalile iza prikolice sa seta. Ona je bila nešto poput njezine starije sestre, i još uvijek je. I tako mi je Gwyneth u jednom podcastu otkrila, nisam imao pojma o tome i moram joj zahvaliti na toj informaciji, da ju je moja supruga naučila kako da... koja je prikladna riječ za to na televiziji? Ovo je tvoj show, pomozi mi - ispričao je glumac i šaljivo zatražio pomoć voditelja.

- Mislim da je izraz koji tražiš 'pružiti oralni seks'. I jako je lijepo od nje da je to napravila - rekao je Kimmel i uzvratio šalu.

On pak nije stao ovdje, dodao je i da bi se njezin bivši suprug Chris Martin (44) te sadašnji suprug Brad Falchuk (50) trebali zahvaliti njegovoj supruzi.

- Ili, kako ja to volim reći, Chris Martin i Brad Falchuk, nema na čemu - za kraj se našalio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci