Obavijesti

Show

Komentari 53

Molila je, bila hrabra, ali Iva je naposljetku izgubila svoju bitku

Molila je, bila hrabra, ali Iva je naposljetku izgubila svoju bitku
10

Iva je iz bolničkoga kreveta marljivo učila za ispite na Pravnom fakultetu i veselila se druženju s psima Božom i Grammyjem. Bila je vedra i puna volje za životom

VIDEO

Bila je televizijska voditeljica i jedno od zaštitnih lica RTL televizije, uvijek vedra i nasmijana. Iva Bagić napustila nas je na današnji dan prije deset godina kada je izgubila dugogodišnju borbu s tumorom na mozgu. Imala je samo 25 godina. 

fotosofia 2

Bila je puna volje za životom, a u posljednjih pet godina života bila je na četiri operacije zbog svoje dijagnoze. Ivi se stanje neko vrijeme i poboljšalo i ponovno joj je počela rasti kosa koju je izgubila zbog bolesti.

- Snagu za borbu protiv bolesti crpim u molitvi i obitelji. Molitva mi je snaga i zaštita - kazala je Iva svojedobno.

Iva Bagic

No, 2008. liječnici su joj tijekom rutinske kontrole ustanovili pogoršanje zdravstvenog stanja. Liječnici su joj pojačali terapiju protiv bolova, no nisu je prevezli u bolnicu jer nije bilo nade za poboljšanjem stanja. 

Iva je i pokušala sa vrlo skupom eksperimentalnom terapijom u Švicarskoj. Nažalost, bez uspjeha. Skupo liječenje financijski je iscrpilo obitelj, pa su Ivini prijatelji i kolege s RTL-a organizirali humanitarnu akciju kako bi sakupili novac za nju. Iva je iz bolničkoga kreveta marljivo učila za ispite na Pravnom fakultetu i veselila se druženju s psima Božom i Grammyjem.

iva bagic

No, nije izdržala. U trenutku njezine smrti uz nju su bili otac Željko, majka Vesna, brat Josip i bivši šef Ureda bivšeg predsjednika Stjepana Mesića.

RTL televizija tada je poslala priopćenje u kojem su izrazili sućut obitelji Bagić.

- Mi, njezini prijatelji i kolege, Ivu ćemo zauvijek pamtiti po vedrini koju je unosila u naše živote. Njezina hrabrost treba svima ostati uzor. Iako je otišla, Iva je uspjela pobijediti u našim srcima - izjavili su i dodali Ivinu izjavu.

- Nikad neću postati zvijezda jer one su, ipak, samo na nebu - kazala je svojedobno voditeljica.

story

Njezin dobra prijateljica bila je voditeljica Renata Sopek (41). Upravo njoj je Iva pred sam kraj rekla da je spremna umrijeti, ali da zna kako se njezini roditelji s time neće nikad pomiriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu
ODLIČNA ATMOSFERA

VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu

MALMÖ - Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, danas je odradio generalnu probu i oduševio sve u Malmö Areni. Lasagna je nastupio sedmi, a pod istim rednim brojem će pjevati i na prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja