Show

Komentari 3

Momčilo Otašević iskreno o glumi: 'Propustio sam pogrebe, teško je uskladiti i roditeljstvo'

Momčilo Otašević iskreno o glumi: 'Propustio sam pogrebe, teško je uskladiti i roditeljstvo'

Supruga Jelena mu je najveća podrška, a otkrio je da je zbog dvoje male djece i njegove karijere morala odbiti nekoliko uloga jer je muški honorar ipak veći nego za žene

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (32) priznaje da, iako voli glumu i to što radi, propustio je mnogo važnih događaja u životu. Otkrio je i da je puno teže kombinirati taj posao i roditeljstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Što sam iskusniji, kako idu godine, tako shvaćam da je ovo grozno zanimanje za kombiniranje s roditeljstvom. Dosta sam toga propustio. Da ne ispadne prepatetično, da ne ispadne jadni glumci. Nismo jadni, mi radimo posao koji volimo i to je predivno, ali meni je sahranjeno pet, šest bliskih ljudi, što bake, djedovi, ujaci, stričevi, prijatelji - rekao je za Story.hr.

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea

- Nisam mogao biti ni na pogrebu, nego snimam negdje ili igram predstavu ili sam pročitao govor na bakinoj sahrani i onda išao na premijeru predstave. Nitko te ne pita niti te treba pitati, sve je ok, ali jednostavno u neku ruku je ovaj posao surov. Mi ga volimo pa nam lako pada. Ali je surov, propuštamo ogromno vrijeme, imamo velika odricanja i nije to baš tako - ispričao je Momčilo.

- Mislio sam, kad sam prvo dijete dobio, bit će to bolje, bit će to lakše. Neće. Samo mi je teže, samo više posla imam i više mi nedostaju - dodao je da je mana njegovog posla što propušta mnogo toga u životu.

Supruga glumica Jelena Perčin (41) mu je najveća podrška, a otkrio je da je zbog dvoje male djece i njegove karijere morala odbiti nekoliko uloga jer je muški honorar ipak veći nego za žene.

Zagreb: Svečana pretpremijera domaće akcijske komedije Po tamburi

Najčitaniji članci