Obavijesti

Show

Komentari 4

'Momcima s Madisona' pripalo je čak 17 nominacija za Emmy

'Momcima s Madisona' pripalo je čak 17 nominacija za Emmy
5

Po 17 nominacija pripalo je serijama 'Momci s Madisona' i 'Američka horor priča'. Dramska serija 'Downton Abbey' ima 16, 'Modern Family' 14 nominacija

VIDEO

Televizijskoj seriji 'Momci s Madisona' pripalo je čak 17 nominacija za nagradu Emmy. Serija je između ostalog nominirana za najbolju dramsku seriju, najboljeg glavnog i sporednog glumca te najbolju glavnu i sporednu glumicu. Dosad joj je pripalo četiri nagrade za najbolju dramsku seriju, a ukoliko dobije peti Emmy postat će TV serija koja je najviše puta dosad pobijedila u toj kategoriji.

U kategoriji mini-serije nominirana je 'Američka horor priča' kojoj je također pripalo 17 nominacija. Dramska serija 'Downton Abbey' ima 16 nominacija, za najbolju dramsku seriju, najbolju glavnu i sporednu glumicu, najboljeg glavnog i sporednog glumca te najbolji scenarij.

Nominaciju za Emmyja dobila je i Betty White (90) zbog svog reality showa 'Betty White's Off Their Rockers'.

Serija 'Modern Family', koja je prošle godine po drugi put proglašena najboljom humorističnom serijom, pripalo je 14 dok 'Igra prijestolja' i 'Carstvo poroka' imaju po 12 nominacija.

Za najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji nominirani su Hugh Bonneville (Downton Abbey), Steven Buscemi (Carstvo poroka), Bryan Cranston (Na putu prema dolje), Michael C. Hall (Dexter), Damien Lewis (Domovina) i John Hamm (Momci s Madisona).

Za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji nominirane su Julianna Margulies (Dobra žena), Michelle Dockery (Downton Abbey), Elisabeth Moss (Momci s Madisona), Kathy Bates (Harry's Law), Claire Danes (Domovina) i Glenn Close (Odvjetničke bitke).

Emmy za najbolju humorističnu seriju mogao bi pripasti serijama 'Potpredsjednica', 'Televizijska posla', 'Moderna obitelj', 'Girls' i 'Teorija velikog praska'. 

Nominacije su objavili američki voditelj i komičar Jimmy Kimmel te glumica Kerry Washington koji će i voditi dodjelu 23. rujna u Los Angelesu.

- Je li ovo seksi san? - našalio se Kimmel koji se na pozornici pojavio u pidžami.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge