Show

Komentari 16

Monika Kravić pred oltarom se pojavila u luksuznoj vjenčanici: Meghan i Obama vole isti brend

Monika Kravić pred oltarom se pojavila u luksuznoj vjenčanici: Meghan i Obama vole isti brend

Bivša supruga Marija Mamića ponovno se udala. Njezina vjenčanica nosi ime brenda koji obožavaju poznate dame, kao što su Meghan Markle, Michelle Obama i Gillian Anderson

Bivša voditeljica Monika Kravić (39) 1. svibnja po drugi se put udala, ponovno u tajnosti. Zajedno sa suprugom Franom Olujićem očekuje sina i u četvrtom je mjesecu trudnoće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno je na svojem Instagramu objavila fotografiju raskošnog vjenčanog buketa, koji je nakon vjenčanje odnjela majci na grob. Bivša voditeljica nije podijelila druge fotografije s javnošću, ali je luksuzni londonski brend Safiyaa, čiju je haljinu odlučila nositi kao vjenčanicu danas podijelio kako je Monika izgledala na taj bitan dan.

Jednostavna bijela haljina na kopčanje koštala je gotovo 8.000 kuna, a Monika ju je uparila s elegantnim sandalama, prozirnim rukavicama i ogrlicom s medaljonom. Tako je do izražaja dodatno došao velik i šaren buket.

Podsjetimo da je na svojem prvom vjenčanju, kad se udala za Marija Mamića, nosila haljinu s potpisom dizajnera Valentina i dijamantne naušnice. Iz tog braka bivša voditeljica ima dvojicu sinova, a razvod nikada nije komentirala.

Londonski brend koji stoji iza ove haljine je Safiyaa te je jedan od omiljenih među mnogim poznatima. Brend je ponosan to istaknuti na Instagramu, ali rado se hvale i s manje poznatima, posebno što se tiče vjenčanica.

Meghan Markle (39) i Michelle Obama (57) najpoznatije su ljubiteljice Safiyae, ali tu su i mnoge Hollywoodske zvijezde. Među njima je i glumica Gillian Anderson (52), koja je bila na dodjeli nagrade Golden Globes u jednoj od haljina brenda.

 

Najčitaniji članci