Obavijesti

Show

Komentari 16

Monika tvrdi da će čekati Marka, a Elizabeta želi van

Monika tvrdi da će čekati Marka, a  Elizabeta želi van
6

Monika Bukovac u petak je napustila stanare . Demantira da je bilo seksa. Rina i Mrkvica su iznervirali Elizabetu. Poludjela je i otišla Bigiju...

VIDEO

Dobro sam. Malo sam zbunjena. Jel’ mi žao što sam ispala? Pa, i nije baš jer ne vidim ništa negativno u tome. Sada se samo moram ponovno vratiti u normalu, rekla je sada već bivša stanarka BB-a, Monika Bukovac (20). Tajland je napustila nakon deset tjedana. Kaže da su joj najviše nedostajali roditelji i sestre, a jedva čeka da se vrati u teretanu jer, kaže, da se u Kući svi udebljaju. Njezin boravak u kući obilježio je odnos s Markom. Neki su ih već prozvali najromantičnijim parom dosadašnjih “Big Brothera”. Otkako je otišla, Marko je tužan, leži u krevetu i zamišljen pjeva ljubavne pjesme.
- Marko je u depresiji, kažeš? - pitala je Monika sa smiješkom na licu i dodala da i on njoj nedostaje.
- Živjeli smo zajedno dva mjeseca. Navikla sam se na njega. Prihvatila sam ga kakav je, baš kao i on mene - ispričala je. Mnogo se pričalo je li bilo seksa u Kući i jesu li ona i Marko bili glasni u satu privatnosti.
- Od mene su sigurno svi mogli spavati. Mislim da ste vidjeli sve što je bilo između mene i Marka - rekla je. Nije željela puno prognozirati o njihovom odnosu.
- Vi ste sada svi zaključili da je to ljubav, bez da ste nas išta pitali. Ima nešto, a vidjet ćemo. Mora proći još neko vrijeme - rekla je i dodala da ne isključuje mogućnost da se preseli u Zagreb. Ističe da to nije zbog Marka, nego je već i prije planirala preseljenje. Iako je u Kući rekla da misli da ga ona neće čekati  ako prva izađe, sada misli drugačije. Kaže da će ga negdje sigurno dočekati. Nitko od stanara joj se nije zamjerio, a favoriti su joj Marko i Ornela. 

ELIZABETA SE POSVAĐALA S MRKVICOM I ŽELI VAN
Elizabeta postaje sve emotivnija. Ujutro je bila pretjerano vesela, a kasnije ju je uhvatio umor i nervoza. Bolni PMS je glavni krivac razdražljivosti. Legla je na krevet da joj bude lakše, no Rina i Mrkvica joj nisu dali mira. Igrali su se rata po kući i galamili. Beti ih je nekoliko puta zamolila da se smire. Nisu je poslušali i Beti se počela derati na njih. Zašutili su, ali se Mrkvica uvrijedio. Za vrijeme ručka je rekao Beti da što se ona ima derati na njih. Optužio ju je i da ogovara druge stanare iza leđa.
- Žvaljavac jedan bezobrazni i neodgojeni - vikala je Elizabeta. Mrkva je šutio i buljio u nju, što ju je još više iživciralo. Otišla je bijesno u sobu te je Sabini istresla sve što ide Mrkvu.
- Samodopadni žgoljavac koji samo šeta muda u gaćama, a za njim moram prati lavabo i WC - žalila se Sabini. Zatim je izletjela iz sobe i uletjela u ispovjedaonicu. Rekla je Bigiju da ide doma. Nakon kratkog jadanja, najstarija stanarka nije napustila kuću. Bigi ju nije pustio prije nego se smiri. Nakon što je adrenalin popustio, sjela je na krevet i počela se smijati cirkusu kojeg su napravili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu