Obavijesti

Show

Komentari 50

Monroe je ubila mafija, a Elvis Presley je lažirao svoju smrt?

Monroe je ubila mafija, a Elvis Presley je lažirao svoju smrt?
1

Neka od najpoznatijih svjetskih imena svoje živote završili su na tragičan način. Prirodna smrt ili ubojstvo i dalje je omiljeno pitanje teoretičarima zavjere.

VIDEO

Princeza Diana

I dalje postoje sumnje i nagađanja oko smrti princeze Diane. Bježeći od paparazza poginula je u prometnoj nesreći uz sina egipatskog multimilijunaša Dodija Al-Fayeda. Jedini preživjeli bio je zaštitar Trevor Rees-Jones. Za smrt Diane jedni optužuju paparazze, dok drugi smatraju da je vozač bio u alkoholiziranom stanju.

Princess Diana death anniversary

Elvis Presley 

Elvis Presley umro je u svojoj kupaonici, 1977. godine u 42. godini života. Bolovao je od glaukoma, povišenog krvnog tlaka,oštećenja jetre i povećanog debelog crijeva. Neki tvrde kako je kralj rock'n'rolla, Elvis Presley lažirao svoju smrt kako bi zaštitio vlastitu obitelj od kriminalne organizacije pod imenom The Fraternity.

YouTube

Brittany Murphy

Glumica Brittany Murphy umrla je 2009.godina, a oko njezine smrti postoje brojne teorije. Objavljeno je kako je umrla od upale pluća i anemije. S obzirom na to da je i njezin suprug preminuo na isti način govorilo se o ubojstvu, a među sumnjivim osobama bila je i njezina majka. 

"GLAAD Media Awards" - Los Angeles

John F. Kennedy mlađi 

Smrt Kennedyja Jr. i danas intrigira javnost. Jedini sin bivšeg predsjednika, vozio je zrakoplov za New Jersey. Njegova žena Carolyn Jeanne Bassette i njezina sestra također su bile u zrakoplovu. Dok su letjeli nad Atlantikom, Kennedy je postao dezorijentiran i srušio je zrakoplov u more. Nitko nije preživio nesreću.

portrait of John F. Kennedy Jr dated 25 May 1989.

Natalie Wood

Natalie Wood pronađena je mrtva 1981. godine na obali otoka Santa Catalina. Na jahti se zabavljala sa suprugom Robertom Wagnerom i glumcem Christopherom Walkenom. Glumica je navodno bila pod utjecajem alkohola, slučajno upala u more i udavila se. U javnost su izašli detalji da je tijelo Natalie Wood imalo brojne modrice za koje se sumnja da su nastale prije smrti.

Andres Escobar 

Andres Escobar, reprezentativni branič Kolumbije, 1994. godine izašao je u noćni provod u Medellinu. Desetak dana prije kobnog događaja Escobar je poslao loptu u vlastitu mrežu u dvoboju sa SAD-om, zbog čega su Kolumbijci ispali sa Svjetskog prvenstva. Andres je na parkiralištu noćnog cluba ustrijeljen iz vatrenog oružja. Ubojica je navodno vikao: 'Goool!'. 

Marilyn Monroe 

Teorije zavjere oko smrti Marilyn Monroe uistinu su brojne. Neke navode da su je ubili djelatnici tajne službe jer je bila ljubavnica Johna F. Kennedyja i njegova brata Roberta. Druge tvrde da ju je ubila mafija jer je znala previše. Postoji i teorija da su je braća Kennedy osobno ubila jer je prijetila da će otkriti njihove prljave seksualne tajne, i njihove, ali i drugih političara s kojima je spavala. 

Archival Cinema and Entertainment
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu