Show

Komentari 11

Morić prije 20 godina zavodila Rickyja Martina: Pala je i pusa

Morić prije 20 godina zavodila Rickyja Martina: Pala je i pusa

Pjesma je nastala nakon što je Martin snimio prvi album na Engleskom jeziku, kako bi stekao slavu i na američkom tržištu. To mu se isplatilo, jer je album dospio na prvo mjesto Billboard 200 ljestvice

Pjesma 'Livin' La Vida Loca' Rickyja Martina (47) svakako je jedan od hitova koji je posljednjeg ljeta 20. stoljeća obilježio svijet glazbe. Gotovo je teško za povjerovati da je prošlo već 20 godina od nastanka pjesme, koja je tada bila neizostavan repertoar klubova diljem svijeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovom popularnom spotu pojavila se jedna od tada najljepših Hrvatica, manekenka Nina Morić (43). Ricky i Nina su tijekom snimanja spota bili izrazito prisni, a u jednom trenutku su se i poljubili.

- Kad sam mu stavila jezik u usta, u čudu me pogledao i rekao: 'Ovo nije bilo planirano' - rekla je jednom prilikom Morić.

Svijet se tada zaljubio u Zagrepčanku, a ona je karijeru nastavila u Italiji.

Žene su tada ludjele za Rickyjem, no Portorikanac je 11 godina kasnije svijetu priznao da je homoseksualac. 

'Livin' La Vida Loca' nastala je nakon što je Martin snimio prvi album na Engleskom jeziku 1999., kako bi stekao slavu i na američkom tržištu. Album 'Ricky Martin' dospio je na prvo mjesto Billboard 200 ljestvice te je prodan u preko 660 tisuća primjeraka u prvom tjednu objavljivanja.

89th Academy Awards - Oscars Vanity Fair Party

Prvi i najuspješniji singl sa albuma bila je upravo pjesma 'Livin' a vida Loca' koja je zauzela prvo mjesto u mnogim zemljama širom svijeta, uključujući i Veliku Britaniju, Kanadu, Novi Zeland... Ovaj hit smatra se začetkom eksplozije latino pop muzike, što je pomoglo pjevačima poput Jennifer Lopez (50), Shakire (42) i Enriquea Iglesiasa (44) da postanu poznati na američkom tržištu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci