Obavijesti

Show

Komentari 11

Morić se vraća na naše piste: Po nju više ne šalju mlažnjake

Morić se vraća na naše piste: Po nju više ne šalju mlažnjake
4

Na sajmu vjenčanja Wedding day u Spaladium Areni, Nina će nositi vjenčanicu vrijednu 90.000 kuna. U Splitu će biti samo dva dana, a putuje ekonomskim letom

VIDEO

Zagrepčanka će samo jednom prošetati modnom pistom u haljini španjolskog brenda Pronovias, a Ninu u Spllit dovodi PR stručnjakinja Snježana Mehun.

Nina Morić (39) revije naplaćuje 10.000 eura, ali sad će dobiti manje. Na sajmu vjenčanja Wedding day u Spaladium areni nosit će vjenčanicu vrijednu 90.000 kuna. Riječ je o prozirnome modelu Caraola španjolske modne kuće, koju je na njihovoj reviji nosila češka manekenka, bivši model Victoria’s Secreta Karolina Kurkova (31).

 - Sviđa mi se haljina jer ne mora isključivo biti vjenčanica. Može se nositi i na nekoj gala večeri ili koktel partyju. Jedva čekam doći u moju rodnu zemlju. Nedostaje mi Split. Nisam vidjela naše more tri godine – rekla nam je Morić. Dodala je da je jako veseli susret s hrvatskim novinarima koji stalno pišu da je zaboravila materinji jezik pa im želi dokazati da je elokventna sugovornica.

Zadnji put u Splitu je bila prije devet godina kad je promovirala kockarnicu. Tada je, dok je još bila u braku s paparazzijem Fabriziom Coronom (41), došla privatnim avionom. Ovoga puta dolazi ekonomskim letom iz Rima. 

U Splitu ostaje dva dana, a kako dolazi na tako kratak period, neće sa sobom voditi sina Carlosa Mariju (13), kojega će čuvati baka u Milanu. S njom će u Split vjerojatno doći njezin dečko maneken Luigi Mario Favoloso (28). On je u intervjuu rekao da je njegova djevojka prerezala žile na rukama, što je ona kasnije demantirala opravdavši se niskim tlakom zbog kojeg je nezgodno pala. 

Morić užurbano radi na svojoj kolekciji odjeće koju će uskoro lansirati u Milanu, kao i vlastiti parfem. Nina je najavila i da snima film u Francuskoj, zbog čega je tamo nedavno učila jezik. Manekenka nije imala zahtjeva oko svojeg dolaska u Split. Oni koji je poznaju kažu da je profesionalna i da ne kasni na gaže. Zadnji put je u Hrvatskoj nosila reviju prije dvije i pol godine u Zagrebu kad je pistom prošetala kao seksi policajka u odjeći modnog dvojca Elfs.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina