Obavijesti

Show

Komentari 1

Mozartine humanitarni božićni koncert "…za Malu Ivanu"

Mozartine humanitarni božićni koncert  "…za Malu Ivanu"
1

U ČETVRTAK 18.12. Za kraj ove godine Mozartine će počastiti svoje sugrađane božićnim koncertom na kojem će nastupiti svi zborovi ovog pjevačkog studija

VIDEO

Izuzetno aktivne i uspješne mlade pjevačice, članice pjevačkog studija Mozartine iz Zagreba u imale su burnu koncertnu sezonu i tijekom prošle godine. Nakon odličnih koncerata tijekom engleske turneje, gdje su oduševile Londonsku publiku, dobile emisiju o svom radu na trećem programu BBC radija,  Mozartine su nedavno zapjevale i u samom Europskom parlamentu u Bruxellesu, u svibnju je održana izuzetno uspješna turneja u Švedskoj, a tijekom godine održano je i desetak koncerata diljem Hrvatske.  

Za kraj ove godine Mozartine će počastiti svoje sugrađane božićnim koncertom na kojem će nastupiti svi zborovi ovog pjevačkog studija koji danas okuplja 200-tinjak djece i mladih sa područja cijelog Zagreba. Na koncertu u Bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici, u četvrtak 18. prosinca, sa početkom u 20 sati, uz glasovirsku pratnju Maria Čopora, nastupiti će: Mini Papandopuline (voditeljica Mateja Batur), dječji zborovi Papandopuline (dirigentica Iva Majcenić), Mozartine (dirigentica Sonja Rem), Schubertine (dirigentica Martina Divjak) i Bachovine (dirigentica Maja Sever Cuglin) te djevojački zbor Mozartine (dirigentica Iva Majcenić).

Za sreću je potrebno malo…iako često ne znamo cijeniti, samo zdravlje nam je dovoljno da budemo sretni. Jednogodišnja Ivana i njezini roditelji na žalost, u ovo predblagdansko vrijeme bore se sa Ivaninom teškom bolesti, naime djevojčici je dijagnosticiran tumor na mozgu te joj je potrebno hitno liječenje u Švicarskoj za što im nedostaju financijska sredstva. Mozartine su se odlučile pomoći, te će se tijekom njihovog božićnog koncerta u Palmotićevoj skupljati dobrovoljna sredstva za Ivanino liječenje. Svi vi, koji niste u mogućnosti biti sa nama u Palmotićevoj, pozivamo vas i na uplate za Ivanu na njezin račun  u Zagrebačkoj banci, iban: HR4523600003116328648. Ivana je samo jedna od djece unutar udruge “Ljubav na djelu”, inače malih bolesnika iz Klaićeve bolnice, koji čekaju svoj red na liječenje, a kako joj je trenutno najhitnija pomoć, ovom prilikom smo odlučili prilog sa koncerta odvojiti za njezino liječenje.

Pozivamo Vas sve u četvrtak, 18.12., s početkom u 20 sati, na koncert Pjevačkog studija Mozartine u Bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici. Ulaz na koncert je slobodan, ali će se tijekom koncerta skupljati dobrovoljni prilog za liječenje jednogodišnje Ivane Radelić. Ujedinimo se zajedno u ljubavi I prekrasnoj glazbi, te pomozimo Ivani da što prije otiđe na liječenje.

Na program koncerta su hrvatske I strane božićne pjesme, te izbor iz sakralnog programa klasične glazbe. Vjerujemo da ćete uživati.

Dok Vam Mozartine u tajnosti pripremaju nova iznenađenja, pozivamo sve ako još niste, da požurite pogledati novi spot za pjesmu "Vrata do nas" djevojačkog zbora Mozartine, nastao u režiji i prema ideji redatelja Filipa Filkovića Philtza, snimljen Night Vision tehnikom u potpunom mraku i u šumskom okruženju te se na njega može gledati kao na svojevrsnu umjetničku konceptnu kolaboraciju.

To je prvi takav spot, sniman ovom tehnikom te se upravo zbog tog načina dobiva prava mističnost pjesme, prema načinu na koji su i napravile obradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci