Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Možda najgora glumica ikad će se pojaviti u još jednom filmu

Njen prethodni film, 'Kaos u glavi', neshvatljivo je uspio zaraditi čak 140 milijuna dolara, pa je ipak jasno zašto su producenti odlučili Schumerovoj udijeliti još jednu šansu

Foto: Twitter/Screenshot
8 komentara

Amy Schumer, nagrađivana američka stand-up 'komičarka', spisateljica, glumica i producentica koja se nakon neobjašnjivih višestrukih uspjeha na malim ekranima, 2015. prvi put pojavila i na velikim platnima. Njen debi bio je s filmom 'Kaos u glavi' (posve prikladan prijevod za podosta dobar naziv filma, tj. 'Trainwreck'), romantičnoj 'komediji' u kojoj tumači glavnu ulogu te koju potpisuje kao autorica priče i scenarija.

SHARKNADO Odlaze leteći morski psi: Sve dobre stvari moraju završiti

'Kaos u glavi' neshvatljivo je zaradio 140 milijuna dolara, pa je ipak jasno zašto su producenti odlučili Schumerovoj dati još jednu šansu. Tako se 'glumica' ove godine vraća u kina s filmom 'I Feel Pretty'. Djelo je to redateljskog dvojca Abby Kohn i Marca Silversteina, koji su do sada nastupali kao scenaristički duo, uglavnom za posve nepamtljive filmove.

Foto: Twitter/Screenshot

Schumer glumi Renee, koja se nakon oporavka od opake nesreće budi kao nova osoba. Odagnavši staru nesigurnu verziju sebe daleko u zaborav, Renee kreće hrabro u život. Ozljeda glave donijela joj je nevjerojatnu količinu samopouzdanja, zarazno je sretna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe, omogućuje joj da okrene novi list i otpočne potpuno drugačije življenje. Uvjerena da je najsposobnija žena na svijetu, kreće živjeti punim plućima, bez zadrške i straha, i u tome uživa.

Pogledajte neduhoviti foršpan

Uz Schumer u filmu nastupa i prava glumica, Michelle Williams. Njima se pridružuje i Emily Ratajkowski, tako da nije sve izgubljeno. Film se u kinima pojavljuje 17. svibnja ove godine.

Tema: FILM

Message