Obavijesti

Show

Komentari 164

Možete li vjerovati da se ova seksi cura rodila kao muško?

Možete li vjerovati da se ova seksi cura rodila kao muško?
3

Manekenka Nicole Gibson rođena je kao muškarac Glen. Prije dvije godine krenula je na hormonsku terapiju, a uskoro je čeka kirurška operacija promjene spola

VIDEO

Plavokosa manekenka, koja je oduševila publiku London Fashion Weeka, otkrila je kako je zapravo rođena kao muškarac i da se uskoro planira podvrgnuti završnoj operaciji kojom će postati žena. Nicole Gibson (32) iz Horshama u Zapadnom Sussexu odrasla je kao dječak Glen koji je bio maltretiran od strane svojih vršnjaka. U tinejdžerskim godinama izjasnila se kao gay muškarac, u 20-ima je počela nositi žensku odjeću i štikle dok je prije dvije godine započela s hormonskom nadomjesnom terapijom. Njezina figura uskoro je postala vitka i ženstvena, a grudi su joj narasle.

Napustila je posao u pubu i započela karijeru na modnim pistama. Ovoga tjedna na pistu je izašla u dizajnerskoj haljini u sklopu revije 'Catwalk For Change' koja ukazuje na nedostatak raznolikosti u modnoj industriji. 

'Zahvaljujući hormonima imam lijepe grudi'

- Modna revija je bila nevjerojatna. Kažu da niste model sve dok ne hodate pistom u haljini u kojoj vam se naziru bradavice, a ja sam to napravila na svojoj prvoj reviji. Zahvaljujući hormonima imam lijepe grudi. Nisam imala vremena biti nervozna, bila sam uzbuđena - komentirala je Nicole.

Dodala je kako je još od malih nogu znala da se razlikuje od drugih jer se, dok su se drugi dečki igrali, samo htjela oblačiti u bakine haljine. 

'Kao da imam dva roga na glavi kojih se moram riješiti'

- Nisam znala što osjećam, no znala sam da nisam poput drugih. Oblačila sam haljine i pretvarala se da sam Elizabeth Taylor u filmu 'Blue Bird', no svima ostalima sam rekla da se pretvaram da sam čarobnjak. U dobi od deset godina vježbala sam kako hodam pistom na pjesmu Georgea Michaela 'Too Funky' - rekla je Nicole koja je tek s 30 godina skupila hrabrost kako bi postala žena.

Ne krije kako se veseli završnoj operaciji kojom će postati žena u punom smislu te riječi.

- Počinjem biti nervozna. No za mene je to samo nešto što moram učiniti, kao da imam dva roga na glavi kojih se moram riješiti kako bih postala osoba kakva oduvijek želim biti - zaključila je Nicole.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...