Obavijesti

Show

Komentari 9

Mračni um zvijezde 'Ludih 70-ih': Žrtva otkrila mučne detalje, jedno nikako nije podnosio...

Mračni um zvijezde 'Ludih 70-ih': Žrtva otkrila mučne detalje, jedno nikako nije podnosio...
7

Smijao mi se u lice. Pitala sam ga jesam li bila bez svijesti cijelo vrijeme, a on je rekao da jesam, ispričala je žrtva na sudu koja tvrdi da ju je silovala zvijezda 'Ludih sedamdesetih' Danny Masterson

VIDEO

Američki glumac Danny Masterson (47) optužen je za tri slučaja silovanja, te je sada na sudu svjedočila njegova bivša djevojka i navodna žrtva. Prema američkim medijima, suđenja su se morala ponoviti jer porota nije mogla donijeti odluku na prvom suđenju, a ponovljeno suđenje je započelo 24. travnja u Los Angelesu.

Glumcu prijeti 45 godina zatvora, a njegova bivša djevojka tvrdi da je postajao sve nasilniji u vezi, te da ju je silovao 2001. godine kada mu je pružila otpor i rekla da ne želi odnos s njim.

Steven iz 'Ludih sedamdesetih' optužen za silovanje tri žene: Prijeti mu i doživotni zatvor...
Steven iz 'Ludih sedamdesetih' optužen za silovanje tri žene: Prijeti mu i doživotni zatvor...

- Nije me poslušao. Pokušala sam ga urazumiti, molila sam ga da se makne s mene, ali on je nastavio i bilo je bolno. Sjećam se kako sam pokušala odgurnuti njegova prsa od sebe, no nisam ga mogla maknuti - rekla je svjedokinja.

AFI Fest 2011 - 'Rampart' Premiere

Također, ispričala je kako ju je Masterson držao za obje ruke i prikovao je za krevet, a onda je poduzela i drastične mjere. Masterson je imao pravilo da mu se nikad ne smije dirati lice i kosa.

- Znala sam da neće biti dobro ako to prekršim. No sada sam vjerovala da ću ga tako uspjeti natjerati da stane - rekla je i potom ispričala da je uspjela jednu ruku osloboditi i povući ga za kosu, a Masterson ju je zbog toga udario po licu, pljunuo na nju i otišao iz sobe. 

Glumac iz 'Igre Prijestolja' od supruge je teži 140 kilograma, a ona mu nije niti do ramena...
Glumac iz 'Igre Prijestolja' od supruge je teži 140 kilograma, a ona mu nije niti do ramena...

'Silovao me dok sam bila bez svijesti'

Glumac je bio član Scijentološke crkve kojoj se svjedokinja morala pridružiti, a govori i da su je izolirali od obitelji i prijatelja. Isto tako, tvrdi da ju je Masterson jednom prilikom vukao za kosu kada je odbila imati odnos s njim, a mjesec dana nakon što ju je silovao, otišli su u restoran gdje se svjedokinja ničega nije sjećala nakon dvije popijene čase vina. Govori da se probudila u krevetu, a tada joj je glumac priznao da ju je silovao dok je bila bez svijesti. 

Canon Appreciation Reception Celebrating 20 Years Of Sponsorship Bellagio Hotel & Casino - Las Vegas

- Smijao mi se u lice. Pitala sam ga jesam li bila bez svijesti cijelo vrijeme, a on je rekao da jesam - ispričala je na sudu.

Crkva smatra da nije bilo silovanja jer su tada bili u vezi 

Tužitelj Reinhold Muller je u uvodnom izlaganju rekao kako je Masterson drogirao još dvije djevojke, a fizičkih dokaza za ove navode nema jer je istraga započela 15 godina kasnije. Mastersonov odvjetnik Philip Cohen tvrdi da njegov klijent nije kriv niti je ijednu djevojku drogirao.

Svjedokinja je prvo glumca prijavila Scijentološkoj crkvi, a ondje je dobila šokantan odgovor. Naime, scijentolozi su joj rekli da joj je Masterson dečko i da to što joj je napravio nije silovanje jer su oni u vezi. Rekli su joj i da ne smije otići na policiju jer će time prekršiti pravila njihove zajednice i politiku crkve. Crkva i dalje negira Mastersonove optužbe. 

Crkva im ubila kućne ljubimce

Kada su navodne žrtve odlučile potražiti pomoć policije, scijentolozi su ih počeli nadzirati i prisluškivati, provaljivali su im u automobile, te čak i ubili njihove kućne ljubimce, tvrdi tužiteljstvo. Kada se jedna od žrtava obratila nadležnima u crkvi, oni su je uvjeravali da je napravila nešto u prošlom životu čime je zaslužila silovanje u sadašnjem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...