Obavijesti

Show

Komentari 6

Mrkvica spava sa Sabinom jer ga Rina sve više živcira

Mrkvica spava sa Sabinom jer ga Rina sve više živcira
7

Mrkvica se žalio Bigiju. Ne zna kako da se izvuče iz situacije u kojoj se nalazi. Njegovi osjećaji prema Rini nisu toliko jaki kao njeni prema njemu

VIDEO

Ornela i Ivan M. su u zelenoj sobi raspravljali o Rini. Razgovor su morali prekinuti jer im se pridružila Rina. Ivanu M. se u kuhinji požalio Krešimiru, Ivanu L. i Saši kako više ne želi spavati u zelenoj sobi s Rinom jer ga ona živcira. Svoje jadikovke nastavio je u ispovjedaonici. Velikom Bratu je ispričao kako njegovi osjećaji nisu niti približno snažni kao Rinini i ne zna što da radi i kako da se izvuče iz ove situacije u kojoj je sada. Nakon kratke šetnje Ivan M. se vratio u kuću. U dnevnom boravku zatekao je Ornelu i Sabinu. Zamolio je Sabinu da noćas spava s njom. Stigla je Rina, a Sabina ju je pitala smije li Ivan M. spavati s njom. Rina je odgovorila da ako želi može spavati s njom jer je krevet dovoljno velik. Kasnije se priča preselila u zelenu sobu između Ivana M. i Rine, Ornele i Sabine. Rina je zaključila kako joj je Mrkvica uništio cijelu noć.

TAJNA MISIJA ZAVOĐENJA SE NASTAVLJA
Rina i Ornela su raspravljali o odnosu Marka i Ivana M. s Rinom. Ornela tvrdi da će Mrkvica biti ljubomoran, a Rina misli da neće. Rina ju je zamolila da pred Ivanom M. ne spominje nikakve razgovore s Markom. Ornela je cijelo vrijeme govorila samo dobre stvari o Marku i komentirala kako bi njih dvoje bili dobar par. 

KUPKA ZA IVANA M. I RINU
Mrkvica je napunio vanjsku kadu pa su se on i Rina zajedno opuštali. Iako je Rina pokazala inicijativu za nešto više od opuštanje u kadi, Ivan M. nije bio raspoložen.

RINA ILI ORNELA, JEDNA OD NJIH ĆE OSTATI BEZ KOSE
Danas je pala i oklada. Rina i Ornela su se u zelenoj sobi kladile da ako Rina ne bude spavala s Ivanom M. do četvrtka, onda će Ornela dopustiti Rini da ju ošiša, dok će u suprotnom Ornela ošišati Rinu.

SVJETSKI DAN BORBE PROTIV AIDS-a
Stanari su nastavljali raditi na japankama. Krešimir je pročitao pismo u kojemu se spominjalo obilježavanje svjetskog dana borbe protiv AIDS-a. Svi stanari su dobili crvene trakice koje su stavili na odjeću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...