Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
27 komentara

Mrle i Siniša Vuco su snimali spot u 'mesnici': Ovo nije šala

O Vuci i njegovoj muzikalnosti, Mrle ima samo riječi hvale, a dečki su izjavili da je svaka sličnost pjesama na albumu s političarima slučajna

Foto: Privatan album
27 komentara

Ja sam jedan od najbolesnijih u gradu, od kuge otpadaju mi prsti s ruke, stihovi su nove pjesme koju pjevaju riječki Let 3 i Siniša Vuco (47). Iako snimanje još nije završilo, glazbenici su uvjereni da će pjesma ‘Golub Vaso’ biti pravi hit. 

Boris Sćitar/Pixsell | Autor: Boris Sćitar/Pixsell Foto: Boris Sćitar/Pixsell

- Ma pjesma će razvaliti, spot smo snimili u utorak u Splitu i u meksičkom je stilu, ali još radimo na glazbi za pjesmu. Nisam se uopće nadao da će sve tako glatko proći. Uvijek zna biti nekih kočnica koje ti ne dopuštaju da sve završiš u roku, ali mi, evo, nekako uspijevamo - ispričao je Damir Martinović Mrle (57).

Do sada nisu imali prilike pjevati skupa, ali Mrle kaže kako nije trebalo dugo da Vuco pristane na suradnju. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

- Napisao sam pjesmu i htio sam da je otpjevamo baš s Vucom. Dogovor je pao iz prve. Nije ga trebalo puno nagovarati, nekako mislim da je i on priželjkivao jednu ovakvu suradnju. Čuli smo se i odmah složili oko svega. Lako je to kad se mi volimo i razumijemo, ali i cijenimo - objasnio je Mrle. O Vuci i njegovoj muzikalnosti ima samo riječi hvale, a dečki su izjavili da je svaka sličnost pjesama na albumu s političarima slučajna. 

DOBILI SVOJE LUTKE Mrle oduševljen kopijom od vune: ‘Ima isti brk kao i ja’

- Odličan je tip, ima veliko srce te sve što započne voli i završiti. Odgovaramo jedno drugome jer i mi sve radimo s puno osjećaja. Baš takav je i naš prijatelj Vuco. Imamo divnu suradnju - potvrdio nam je Mrle. 

Sinisa Vuco koncert | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Za potrebe novog spota dio snimanja je bio i u 'mesnici', što za glazbenike koji su i dosad puno puta šokirali publiku nije ništa čudno. Mrle je istaknuo kako su se on i Vuco jako zbližili te da ga je već pozvao kao posebnog gosta na sada već tradicionalni koncert Leta 3 za Valentinovo nazvan 'Antivalentinovo'.

STRUČNJACI NAPOKON OBJASNILI: 'Kad vas netko drugi sanja, to može značiti dvije stvari'

Naši partneri pišu
Message