Obavijesti

Show

Komentari 13

Mrle jubilarni 60. rođendan proslavio fotkama u svom stilu

Mrle jubilarni 60. rođendan proslavio fotkama u svom stilu
12

Basist i jedan od osnivača legendarnog rock sastava Let 3 u karijeri je snimio deset albuma i pregršt pjesama za koje je bio nagrađen brojnim nagradama

Suosnivač riječke rock grupe Let 3 Damir Martinović Mrle jubilarni 60. rođendan proslavio je u društvu prijatelja i poznanika, a mnogi pratitelji čestitali su mu pored fotografija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Slavljeničke čestitke ostavili su i bivši hrvatski skijaš Natko Zrnčić Dim te glumac Luka Peroš, a slavljenik je tom prilikom imao zlatne balone s brojem 60.

Glazbenik je od 1987. član Leta 3 s kojim je snimio deset albuma i velik broj uspješnih pjesama što potvrđuje velik broj nagrada koje je sastav ostvario.

Mrle je u sretnoj vezi s Ivankom Mazurkijević (46) već 10 godina, a prošle godine su otkrili da planiraju i vjenčanje. Međutim pandemija im utječe na to.

- Bio bi to više kao neki tulum, došlo bi oko tisuću ljudi. Ma stvarno bismo napravili pravi show. I to smo sve planirali ovo ljeto, ali Stožer je onda izdao nove mjere i zabranio velika okupljanja pa smo znali da ništa od toga - rekao nam je Mrle u prosincu prošle godine.

Ivanka je tada otkrila i kako ju je Mrle zaprosio.

Mrle imao koronu pa ostao bez uloge, ali je zato skladao glazbu
Mrle imao koronu pa ostao bez uloge, ali je zato skladao glazbu

- Rekao mi je da se lijepo odjenem i doveo me na vrh Učke. Stavio je ovo zlatno platno iznad nas, stolice, sredio fotografa. Baš se potrudio - ispričala je.