Obavijesti

Show

Komentari 29

'Mrzim kada mi se bradavice ovako stisnu, a nije mi hladno'

'Mrzim kada mi se bradavice ovako stisnu, a nije mi hladno'
17

Televizijska zvijezda bila je presretna kad je prije pet godina s konfekcijske veličine 44 spala na 34. Skinula je 19 kilograma u samo pet mjeseci. No, zbog toga su joj se 'ispuhale' i grudi

VIDEO

Zvijezda je britanskog reality showa 'Geordie Shore' Vicky Pattison (31) na društvenim mrežama svaki dan počasti s izazovnom fotografijom, a sada je pozirala u ružičastom kupaćem kostimu te otkrila što ju kod njega najviše nervira.

- Mislim da nikada neću moći objasniti koliko me moja tvrda bradavica živcira, koja mi izvire na kupaćem, a nije mi hladno - rekla je Vicky. Bila je presretna kad je prije pet godina s konfekcijske veličine 44 spala na 34. Skinula je 19 kilograma u samo pet mjeseci. No, dramatičan gubitak težine nije doveo samo do pozitivnih posljedica.

- Grudi su mi se jednostavno ispuhale, nestale su, kao da imam dvije prazne vreće, ali radim na tome. Ne želim ogromne grudi, ali sigurno želim veće nego što ih imam sada. U teretani naporno radim na tome - izjavila je Pattison koja je govorila da izgleda kao petogodišnji dječak.

Izgleda kako je u pet godina, koje je provela u teretani, uspjela 'napumpati' grudi kojima se sada hvali na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE GALERIJU: 

17
| Foto: Privtani album

Prošle godine u studenome Vicky se, kako kaže, riješila 'još jedne loše navike' osim loše prehrane i ne vježbanja. Izbacila je zaručnika Johna Noblea iz njihovog stana kada je saznala da se navlačio s drugom djevojkom u Dubaiju.

- On sada živi sa svojom mamom jer nema kamo, stan je moj i ne dozvoljavam da se od mene radi budalom. Nisam vjerovala svojim očima kako se ponašao, kao da je slobodan - ispričala je šokirana Pattison.

Od tada je, kako tvrde njeni obožavatelji, sve ljepša. Redovito i dalje ide u teretanu, iako si dopusti slatke užitke poput torte ili hamburgera, ali sve to otopi napornim treningom. 

- Moje zlatno doba, doslovno - napisala je kod fotografije gdje na licu ima masku za čišćenje lica koja je napravljena od pravog zlata.

Meghan Markle opet kontra svih kraljevskih pravila i kontra Kate Middleton: Gdje to planira roditi prvo dijete?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina