Obavijesti

Show

Komentari 2

Muškarci rat s godinama vode kod plastičnih kirurga

Muškarci rat s godinama vode kod plastičnih kirurga
7

Izgledao sam kao umoran starac, a postao sam čovjek s licem iz časopisa, komentirao je pjevač Massimo Savić (43) nakon stimulacije mišića lica

VIDEO

Zbog snimanja sapunice “Ponos Ratkajevih” kod estetskog se kirurga “pomladio” glumac Božidar Alić (52).
- Ne možeš glumiti plemića, a biti izgužvan u licu i debeo - objašnjava Alić. On se blefaroplastikom riješio podočnjaka i viška kože s vjeđa. Čim završi snimanje, otići će, kaže, i na face-lifting. Donedavno prosijed, voditelj “Latinice” prošli je tjedan emisiju vodio u pomlađenom izdanju.
- Nisam farbao kosu. Stavio sam smeđi preljev. Od dijete sam odustao, ali se trudim jesti zdravo - rekao je Denis Latin (41).
- Zbog takvih kapaka i podočnjaka uvijek sam izgledao podbuhlo i godinama sam razmišljao o blefaroplastici, no liječnik mi je savjetovao da ju je najbolje napraviti nakon pedesete - kaže zagrebački glumac. I Tonči Huljić (46) prije nekoliko godina odlučio se na uklanjanje podočnjaka. Identični zahvat savjetovao i svom kolegi Jasminu Stavrosu (52).
- Čuo sam da je Tonči uklonio podočnjake iako mi to nije potvrdio. Sreli smo se na Staru godinu kad mi je iz čista mira savjetovao 'da riješim podočnjake i da se malo zategnem jer izgledam umorno’ - rekao je Jasmin Stavros.
On se prije dvije godine odlučio na peglanje bora botoksom. Sportski komenator Božo Sušec (61) također je uklonio podočnjake, a glumac Rene Bitorajac (34) kod estetskoga kirurga otišao je na operaciju devijacije septuma. Kirurg mu je usput malo korigirao i vršak nosa. Prvi hrvatski estradnjak koji je bojio kosu bio je pokojni Ivo Robić. Njegov kolega Duško Lokin godinama ćelavost prikriva tupeom. Svoju mladolikost Massimo Savić (43) duguje teen-liftingu, strujnoj stimulaciji mišića lica.
- To je čudo. Od osobe koja je izgledala kao umoran i obješen starac, s brazdama na čelu i obrazima, postao sam čovjek s licem iz časopisa - rekao je Massimo.

ŽELI BITI MLAD ZA CATHERINE ZETA-JONES
Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (71) kod estetskog je kirurga otišao na face-lifting. Godinama boji kosu. Otkako je oćelavio, od vizažista traži da mu prije nastupa crnom olovkom nacrtaju kosu. Smeđi je preljev na kosu nedavno stavio i glumac Brad Pitt (44). Prirodno plave kose, Pitt se prije nekoliko mjeseci obojio u crno, a sad se vratio prirodnijoj nijansi. Otkako je oženio 25 godina mlađu Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas (63) pomlađivao se face-liftingom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu