Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
7 komentara

Mustafa snima seriju, bolje mu je nakon odlaska na zračenje...

'Naravno da Mustafa Nadarević prisustvuje snimanjima. Kako će to biti bez njega? Dobar je on', kaže izvor za Dnevni Avaz i time potvrđuje da će i se i Nadarević pojaviti u spotu za 'Lud, zbunjen, normalan'

Duško Marušić/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
7 komentara

Glumac Mustafa Nadarević (76) u siječnju je rekao kako boluje od teške bolesti. Naime, Bori se s rakom pluća već duže vrijeme. Nedavno je za kampanju 'Udahni za život' progovorio o tome. 

Foto: Privatni album

- Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest - rekao je Mustafa za Media Servis. Naglasio je da je, na sreću, došao na vrijeme na pregled. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac sad neko vrijeme boravi u Sarajevu gdje snima promotivne spotove za seriju 'Lud, zbunjen, normalan', a izvor iz ekipe za Dnevni Avaz kaže da se glumac osjeća dobro.

ODMARA U CRNOJ GORI Damir iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' ozlijedio je nogu...

- Naravno da Mustafa Nadarević prisustvuje snimanjima. Kako će to biti bez njega? Dobar je on, super, snimao je te promotivne spotove. To je malo napuhano sve oko njegovog zdravstvenog stanja. On je sam rekao da ima tu bolest koju ima - kaže izvor. Dodaje kako se glumcu bolest povukla  nakon zračenja i da se osjeća dobro osjeća. Mustafa je pušačima je poručio da ne budu primitivni kao on i da se ne plaše liječnika.

Duško Marušić/Pixsell | Autor: Duško Marušić/Pixsell Foto: Duško Marušić/Pixsell

- Meni je doktor još kao malom djetetu bio 'jao', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede, jer onda je izlječivost vrlo blizu - kaže glumac uoči početka provođenja Nacionalnog programa probira i ranog otkrivanja karcinoma pluća.

Promo Nova TV | Autor: Promo Nova TV Foto: Promo Nova TV

U ranoj fazi karcinom pluća nema simptome pa mnogi ne budu svjesni da su bolesni. Rano otkrivanje raka može spasiti živote u 80 posto slučajeva. Nadarevića smo do nedavno gledali u seriji 'General' u kojoj glumi Janka Bobetka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message