Obavijesti

Show

Komentari 0

N. Belan, Mladen Badovinac i Eni pobjednici Porinove regate

N. Belan, Mladen Badovinac i Eni pobjednici Porinove regate
8

Iako Badovincu zna pozliti na brodu, ovaj put je izdržao i sa svojom ekipom ostvario ukupno najbolje vrijeme. Dok su plovili, konop ga je opalio po lijevoj strani tijela

VIDEO

U Biogradu je održana Porinova regata. U klasi Elana 340 pobijedila je HRT-ova jedrilica sa Đelom Hadžiselimovićem i glazbenim urednikom Željanom Klašterkom

- Što reći? Zna se koja ja najbolja televizija i najbrži tim, a ova ista ekipa pobijedila je i lani. Vrijeme je bilo idealno za jedrenje. Stvarno mi je bio gušt - rekao je Đelo. 

Članovi njegova tima doviknuli su kako se ne treba čuditi što su pobijedili kad je brod i ekipu odabrao Đelo Hadžiselimović. Ukupno najbolje vrijeme imao je brod s najviše zvijezda, onaj diskografske kuće Dallas. Na njemu su bili Mladen Badovinac iz TBF-a, Neno Belan i djevojke iz benda ENI koje su priznale da je bilo malo naporno cijelo vrijeme skakutati po brodu. Badovinac se iznenadio čuvši da nisu jedni pobjednici.

- Nisam ni znao da postoje kategorije. Nama su rekli da smo najbolji. Nama dosta. Radio sam sve što mi je rekao skiper, ali me unatoč tome konop opalio po cijeloj lijevoj strani tijela - rekao je i dodao kako mu je prije znalo pozliti na brodu, ali je sretan jer je sve prošlo glatko. 

Ekipa Dallasa na kraju utrke uletila je u luku i pobjednosno napravila nekoliko slavljeničkih krugova. Svi su im pljeskali. Za nagradu su dobili pečeno prase koji su im donijeli odmah poslije utrke.

- Mislila sam ići na regatu jer sam nautičarka. Volim jedriti, ali su mi organizatori Porina savjetovali da ne idem jer je loše vrijeme i svašta se može dogoditi, a ja moram uručiti nagradu - rekla je Katja Kušec jedna od prezenterica 18. Porina. 

S njom je na kopnu ostala kolegica Uršula Tolja. Većina zvijezda zaobišla je regatu što zbog obveza, što zbog nemirnog mora. Stari "morski vuk" Oliver Dragojević samo je prošetao kraj brodova vraćajući se s probe.

Elementalu pukla guma

Grupa Elemental došla s kombijem na probu Porina. Od put od dvorane do hotela pjevačica i glazbenici otkrili su da im je pukla guma na kombiju. To ih nije previše uzrujalo. Uz smijeh i šale na vlastiti račun brzo su je promijenili.
Dobro su se zabavljali dižući kombi dizalicom i odvijajući šarafe. 

Nika Fleiss uživa s novim dečkom

Bivša skijašica Nika Fleiss (26) jedna je od prezenterica Porina. U Biograd je došla s novim dečkom, vozačem relija Danielom Šaškinom iz Poreča.

- Povela sam ga jer uživam u svakom trenutku s njim - rekla je Nika. 

Njezinom dečku ne smeta što se prošlog mjeseca slikala za Playboy.

- Ne sviđaju mi se fotografije, mogle su biti bolje. Ne sviđa mi se kako sam na njima ispala jer sam previše fotošopirana. Inače se ne šminkam pa se uopće ne prepoznajem, kao da to nisam ja - kaže Nika.

Hladno pivo nije za regate

I dok su svi članovi benda Hladnog piva nezainteresirani za regatu radije uvježbavali nastup samo se bubnjar odlučio na regatu.

- Ja sam Dalmatinac koji plovi s pivom u ruci - nasmijao se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina