Obavijesti

Show

Komentari 5

Na audiciji 'Supertalenta' imitirao je doktora Luigija

Na audiciji 'Supertalenta' imitirao je doktora Luigija
6

Splićanin Ivan Čotić osim doktora Luigija iz serije ''Malo misto' imitirao je i Borisa Dvornika iz serije, ali i pokojnog predsjednika Franju Tuđmana...

VIDEO

Očekivali smo više od Splita, ali uvjerena sam da ćemo pronaći dovoljno talenata u ovom gradu, rekla nam je Nina Badrić, članica žirija showa 'Supertalent'. Zadranke iz plesne skupine Studio 1 prve su trebale na pozornicu splitskog HNK. Ingrid, Laura, Tamara i Matea mjesecima su se pripremale su ples oko šipke.
- Želimo pokazati da takav ples ne mora nužno biti striptiz. Puno smo vježbale, ali svejedno imamo tremu - kaže Ingrid, članica Studija 1. Lani je samostalno nastupila u 'Supertalentu'. Do njih su se pripremali muški plesački sastav Street soul te imitator Ivan Čotić (50) iz Splita. Na njega su se mnogi kladili da će doći najmanje do polufinala. Ivan je i prije nastupa pokazao umijeće oponašajući glas pokojnoga Karla Bulića kao doktora Luigija iz serije 'Malo misto'. Žiri je pokušao fascinirati imitirajući i Borisa Dvornika u toj seriji, ali i pokojnog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana. Kandidati su se spremali u backstageu, kamo su im stigli i članovi žirija. 'Nemilosrdni' Dubravko Merlić, koji je prošle godine malo kome dao prolaznu ocjenu, rekao je kako su ove godine njegovi kolege Nina i Enis mnogo stroži.
- Moramo biti takvi jer ovdje tražimo zaista prave talente, genijalce. Ali ipak svim kandidatima čestitam na hrabrosti jer nije lako izaći na pozornicu pred publiku i žiri - rekao je Merlić. Enis Bešlagić odlučio je našaliti se na Merlićev račun:
- Nije lako od 700 kandidata izabrati 50. Dubravko je posebno strog i njega je jako teško zadovoljiti, što najbolje zna njegova supruga Željka Ogresta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine