Obavijesti

Show

Na Budi.IN osvojite custom made haljinu by eNVy room!

Na Budi.IN osvojite custom made haljinu by eNVy room!
3

Ovaj mjesec redakcija modnog portala Budi.IN i dečki iz eNVy rooma potrudili su se da vam 2013. započne uz pravu modnu poslasticu - dizajnersku haljinu po mjeri!

Za sve zaljubljenice u modu Budi.IN portal nezaobilazno je mjesto koje otkriva najnovije informacije iz svijeta mode i ljepote. Želite li samo dobiti inspiraciju ili biti inpiracija svima oko sebe Stylebook natječaj je prava stvar za vas! Luda novogodišnja noć većini žena zadaje slatke brige - što obući? Na internetu ćete pronaći razne savjete kako se obući sa stilom, ali složit ćete se s nama kako je najvažnije osjećati se ugodno u vlastitoj koži. Kako nam se uskoro bliži 31.12.2012  Budi.IN je odlučio nagraditi vaše najbolje večernje kreacije. Obucite ono u čemu se dobro osjećate, pošaljite svoju sliku i možda baš vi osvojite vrijednu nagradu!

Osvojite custom made haljinu by eNVy room!

U periodu od 3. prosinca. 2012. do 3. siječnja 2013. možete objaviti jedan ili više svojih večernjih stylinga (najviše tri) na Budi.IN portalu! Sve fotografije koje ulaze u natječaj bit će posebno označene logotipom eNVy room. Po završetku natječaja eNVy room će odabrati najbolji styling od svih objavljenih i nagraditi čitateljicu haljinom po izboru koja će biti rađena po mjeri.

Uključite se OVDJE. Sretno!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija