Obavijesti

Show

Komentari 9

Na današnji dan umro je Željko Malnar, Braco se prisjeća: Bio je ispred svog vremena, fenomen!

Na današnji dan umro je Željko Malnar, Braco se prisjeća: Bio je ispred svog vremena, fenomen!
6

Malnar je u svom anti-showu 'Noćna mora' ismijavao političku scenu i komentirao društvena zbivanja kao predsjednik izmišljene Republike Pešćenica. Imao je mnogo zabavnih epizoda, a ugostio je razne ljude

Prije točno osam godina preminuo je hrvatski pustolov, TV voditelj i putopisac Željko Malnar. On je u svojoj emisiji 'Noćna mora' ugostio ljude raznih profila, poznate i nepoznate, no svi su imali nešto zajedničko - kad su došli kod Malnara govorili su ono što zaista misle, svađali se i nimalo nisu pazili na rječnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Jako mi nedostaje i dan danas mi nedostaje - priznao je Sead Hasanović (68), poznatiji kao Braco Cigan, jedan od članova legendarne ‘Noćne more’ Željka Malnara.

Goran Stanzl/PIXSELL

- Željko je bio čovjek ispred svog vremena, fenomen, kum mog djeteta - rekao nam je Braco.

Goran Stanzl/PIXSELL

Malnar je u svom anti-showu 'Noćna mora' ismijavao političku scenu i komentirao društvena zbivanja kao predsjednik izmišljene Republike Pešćenica. Imao je mnogo zabavnih epizoda, a ugostio je razne ljude.

Goran Stanzl/Večernji list

Udruga Roma i dio Malnarove ekipe: Jaran, Cezar i Remzo u ponedjeljak će se okupiti u Bracinom kafiću povodom održavanja 'Sjećanja na Željka Malnara'. Nastupit će i zagrebački glazbenik Saša Hindić (57).

- Bolje se roditi glup pa znaš na čemu si, nego pametan, a ne možeš to dokazati - izjavio je Malnar.

Davor Višnjić/PIXSELL