Obavijesti

Show

Komentari 6

Na 'Farmi' zbog novca pokazuju pravo lice, Kalember pjeva, a Sanja debitira kao voditeljica

Na 'Farmi' zbog novca pokazuju pravo lice, Kalember pjeva, a Sanja debitira kao voditeljica
7

Ovu jesen na male ekrane stiže 'Farma', a svi se nadaju složnoj sezoni. Osim toga, na HRT-u će se pjevati, a na RTL-u u novoj sezoni 'Života na vagi' gubit će se kilogrami

VIDEO

Stigla je jesen. S njom i lošije vrijeme i niže temperature. Pa smo više doma, pa smo automatski više uz televizore. Pa su, kao i svake godine, televizijske kuće “dodale gas” i krenule u nove reality projekte.

POGLEDAJTE VIDEO: Dolores i Anton u 'Superparu'

Pokretanje videa...

Superpar: Dolores i Anton je spojila joga 01:12

Od ponedjeljka, 5. listopada, na male ekrane vraća se “Farma”, ali u drugačijem ruhu nego prethodnih godina. Nova sezona nazvana “Farma: more i maslina” natjecatelje vodi u Dalmaciju, u voditeljski par, uz Miju Kovačić, uskočio je Frano Ridjan, a tu je prvi put i mentor kandidata Jure Čudina.

- Veseli me što ću raditi s kolegicom Kovačić, koja je doajenka ‘Farme’ - kaže Ridjan. 

- U ‘Farmi’ sam naučio da sve ono što su me učili kod kuće pada u vodu kad je novac u pitanju. Ljudi su štošta spremni napraviti da se domognu pobjede, uz opravdanje da je to sve igra. Svašta ispliva na vidjelo. U tome je čar ovoga formata, kaže nam Ridjan.

- Najbitniji su sloga i poštovanje, kako međusobno, tako i ono prema prirodi. Najveća istina za biti dobar farmer jest naučiti živjeti s prirodom, za nju i od nje - kaže mentor Čudina, koji će farmere i savjetovati.

- Nadam se da ću biti korektan mentor, a isto to očekujem i od farmera - dodaje Čudina.

Novi projekt: Frano Ridjan će uz Miju Kovačić voditi 'Farmu'...
Novi projekt: Frano Ridjan će uz Miju Kovačić voditi 'Farmu'...

A farmeri će prvi put uživati u nekim čarima modernog života. Umjesto poljskog WC-a, tu je moderni zahod, umjesto bunara tu je tekuća voda...

- Sve ono što je temelj naše farme i dalje ostaje na svojoj vrijednosti, a to je da se cijene i nagrađuju rad i sloga. Obraditi svoj vrt i prehraniti se vlastitim rukama je neprocjenjivo - priča Mia, kojoj se sviđa i nova lokacija. Kako smo doznali, snima se u mirnoj oazi na Vranskom jezeru.

- Opijeni suncem i morem, naši farmeri će sigurno uživati u novoj avanturi. Drago mi je da odlazimo u Dalmaciju - dodaje Mia. U proteklim sezonama farmeri su bili uspješni stočari i ratari, a sad će se upoznati s novom djelatnosti te postati i ribari.

Uoči nove sezone posebno se pazilo da se ispoštuju epidemiološke mjere vezane uz globalnu epidemiju korona virusa.

- Nova TV se na svim svojim projektima drži preporuka i svih propisanih mjera opreza s ciljem da se zaštite svi subjekti na snimanju. Radi dodatne sigurnosti svi kandidati prije ulaska u show testirani su na COVID-19 - rekli su nam iz Nove TV.

Barba Jure: 'Neću biti strog, bit ću realan. Ali raditi se mora!'
Barba Jure: 'Neću biti strog, bit ću realan. Ali raditi se mora!'

I dok su na Novoj u "Farmi", na HRT se vraćaju "Zvijezde pjevaju". Glazbenik Vlado Kalember (67) natjecat će se u novoj sezoni showa u duetu s HRT-ovom meteorologinjom Kristinom Klemenčić Novinc. Ovoga vikenda emitirat će se prva epizoda devete sezone, a Vlado nam je ispričao kako se slaže s pjevačkom partnericom.

- Super se slažemo. Kristina je jedna vrlo draga i topla osoba. Jedini problem je u postavljanju tonaliteta jer je ona visoki sopran i svaki muški vokal je tad u velikom problemu - kaže nam Vlado. Kaže kako show “Zvijezde pjevaju” uopće ne gledaju kao natjecanje, nego kao zabavu.

- Svi su tamo dobri pjevači i potpuno je svejedno tko će pobijediti. U jednoj emisiji možete imati maksimalan broj bodova, a u sljedećoj već ispadnete - govori glazbenik, kojemu ovo nije prvi put da se natječe u “Zvijezde pjevaju”.

- Meni je sve poznato. Uvijek je zabavno. S gotovo svim sudionicima i žirijem poznajem se već dugo tako da i pauze između proba i snimanja prođu još zabavnije od samog snimanja - rekao je Vlado, koji pobjedu u showu ne očekuje jer su svi kandidati jako dobri.

Slavko Midžor/Pixsell

Pjesme za natjecanje birala je Kristina, koja pjeva u Zboru “Ivan Goran Kovačić” i najbolje joj odgovara ozbiljniji repertoar. U žiriju ove sezone sjede Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Marko Tolja i Jurica Pađen. Uvedene su i novosti zbog pandemije korona virusa. Budući da će televizijska publika moći glasati samo u finalnoj emisiji, da ne bi odluka o ispadanju bila isključivo na “plećima žirija”, odlučeno je da će u prvih sedam emisija glasati publika u studiju uz pomoć posebnih uređaja. Televizijski gledatelji, pak, svojeg će pobjednika emisije birati putem društvenih mreža.

- Zbog korone nije moglo drukčije - zaključuje Vlado.

Slavko Midžor/Pixsell

Uvijek je aktivno i na RTL-u. Sad gledamo "Superpar" I "Večeru na selu", a uskoro se vraća i "Život na vagi". Prvi put će se u ulozi voditeljice okušati Sanja Žuljević, koju smo u prethodnim sezonama gledali kao trenericu.

- Kad me izvršni producent showa, Vanja Meandžija, zvao na sastanak, posljednja misao u glavi je bila da zove zbog toga - rekla je za RTL nedavno Sanja i dodala:

- Nakon što sam prespavala i stavila sve u životni raspored, definitivno sam odlučila pristati. Ipak je to dobar izlaz iz zone komfora za mene.

Podršku joj je pružila i bivša voditeljica Marijana Batinić, koja je trenutačno na porodiljnom odmoru. Na snimanjima se pazi na epidemiološke mjere, a nema ni zvuka mobitela da ih ometa. Naime, u mjestu Stara Kapela signal nije najbolji...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao