Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Na koncertu Foo Fightersa u Puli koristit će se perive čaše

Posjetitelji čaše mogu ponijeti sa sobom, no unutar Arene je organizirano i nekoliko sabirnih stanica gdje će ih publika moći odložiti...

REUTERS/PXL
Foto: REUTERS/PXL
1 komentara

Na oba rasprodana koncerta Foo Fightersa u Puli, a po prvi put u Hrvatskoj na događaju ovakvog tipa, koristit će se posebno dizajnirane perive čaše s ciljem smanjenja korištenja i bacanja jednokratne plastike, priopćio je u ponedjeljak jedan od organizatora koncerta - LAA agencija.

Brits Awards 2018 - Show - London LIPANJ 2019. Foo Fighters stižu u Hrvatsku: 'Jeste li spremni za ludilo?'

Čaše će biti oslikane motivima benda, a nakon korištenja, posjetitelji iste mogu ponijeti kući kao dodatni suvenir.

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

Koncerti i festivali mjesta su na kojima se koristi i baca iznimno velika količina jednokratne plastike, stoga su organizatori koncerta - LAA i Ožujsko Glazbena Točionica izrazili ponos i zadovoljstvo što će, kažu, baš ovaj spektakl u pulskoj Areni postaviti nove standarde u organizaciji koncerata ovakvog tipa.

- Svatko sa svoje strane može i mora dati obol velikim svjetskim inicijativama smanjenja korištenja i bacanja jednokratne plastike na koncertima i festivalima. Odgovornost je na svima nama, a toga su itekako svjesni i dečki iz Foo Fightersa s kojima je ova inicijativa i pokrenuta. Ovo je prvi koncert u pulskoj Areni, ali i u Hrvatskoj, koji uvodi perive čaše, a svakako nije posljednji - poručili su organizatori.

REUTERS/PXL | Autor: REUTERS/PXL Foto: REUTERS/PXL

Perive čaše će posjetitelji moći preuzeti na šankovima smještenim unutar Arene te na koncertnom prostoru s gornje strane amfiteatra prilikom naručivanja pića. Posjetitelji čaše mogu ponijeti sa sobom, no unutar Arene je organizirano i nekoliko sabirnih stanica gdje će ih publika moći odložiti.

Foo Fighters nastupit će u pulskoj Areni dvije večeri, 18. i 19. lipnja, a predgrupa su im Frank Carter & The Rattlesnakes.

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Tema: Muzika

Message