Show

Komentari 24

Na početku karijere: Brad Pitt je glumio sina Milene Dravić

Na početku karijere: Brad Pitt je glumio sina Milene Dravić

Glumac je u filmu 'Tamna strana sunca', snimanom 1988. u Jugoslaviji, igrao mladog Amerikanca, sina glumice Milene Dravić, kojeg obitelj vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti

Sjećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svijetu glume, dok je taj simpatičan dječak postao zvijezda Hollywooda, ispričala je prije nekoliko godina Milena Dravić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je noćas preminula u 79. godini, a malo je poznato da je danas slavni Brad Pitt (54) upravo s njom započeo svoju karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Izabrao sam ga na castingu u 'Metro Goldwyn Mayeru' među 400 prijavljenih kandidata. U najužem izboru bila su trojica glumaca i tada nisam imao dilemu da li ću mu dati ulogu. Kada sam mu rekao da je izabran otrčao je do travnjaka, počeo skakati od sreće i praviti kolutove. Početkom devedesetih, kada je Crvena zvezda harala Europom došao me posjetiti u Beograd - rekao je redatelj Božidar Nikolić koji je glumcu dao prvu ulogu. 

Brad je u filmu 'Tamna strana sunca', snimanom 1988. u Jugoslaviji, igrao mladog Amerikanca, sina glumice Milene Dravić, kojeg obitelj vodi na Jadran u potrazi za lijekom protiv rijetke kožne bolesti.

 

Nikolić kaže da je Brada odveo i na utakmicu na kojoj je oduševljeno glasno navijao za Zvezdu. To je potvrdila i njegova kćer Jovana koju je Brad zvao 'majmunče'. Ona je prije nekoliko godina za srpski Svet izjavila da se glumac igrao s njom kada je bila jako mala te da je s njezinim ocem išao svugdje pa čak i na utakmice Crvene zvezde čiji je bio vatreni navijač. 

Dravić se Brada prisjećala kao 'skromnog mladića' i 'vrlo discipliniranog u izvršavanju zadataka'.

Redatelja ne čudi što je Bradova uloga zaboravljena.

- Normalno je da ga ljudi tada nisu prepoznavali jer tada nije bio zvijezda kakva je danas - rekla je tada Jovana.

Najčitaniji članci