Show

Komentari 0

Na redu je večer Eurovizije u 'Plesu sa zvijezdama', a sedam parova očekuje i plesni maraton

Na redu je večer Eurovizije u 'Plesu sa zvijezdama', a sedam parova očekuje i plesni maraton

Kada glazba krene parovi će morati prepoznati o kojem se točno plesnom stilu radi te pokazati koliko su zapravo savladali latinskoameričke plesove i koliko su spremni improvizirati na ponuđenu glazbenu podlogu

Deveta emisija je pred nama, plesnih parova u showu 'Ples sa zvijezdama' sve je manje, natjecanje sve napetije i uzbudljivije, a plesne izvedbe zvijezda i njihovih mentora postaju iz epizode u epizodu sve atraktivnije i zanimljivije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovu nedjelju zabavni show začinit će glazbeni hitovi, legendarne izvedbe Eurovizije, a sedam parova će se potom naći i u plesnom maratonu tijekom kojeg će svi istovremeno plesati na latino plesove.

Kada glazba krene parovi će morati prepoznati o kojem se točno plesnom stilu radi te pokazati koliko su zapravo savladali latinskoameričke plesove i koliko su spremni improvizirati na ponuđenu glazbenu podlogu.

Bit će zanimljivo vidjeti tko ima najbolju energiju među parovima, tko je najviše naučio tijekom showa, i koliko dodatnih bodova će parovi zaraditi.

Gledatelji će i ove nedjelje moći glasati za svoje favorite putem aplikacije DNEVNIK.hr i pozivima putem telefona i mobitela. Tako će svoje omiljene parove moći spasiti od ispadanja jer samo šest parova dobit će priliku nastaviti natjecanje u popularnom showu. Jedno je sigurno, bit će sve teže odabrati favorita, jer samo nijanse će odlučiti o tome tko je zaslužio prolaz dalje.