Show

Komentari 7

Na službenom profilu Massima prisjetili se geste s koncerta koju je pjevač držao u tajnosti

Na službenom profilu Massima prisjetili se geste s koncerta koju je pjevač držao u tajnosti

Niste mogli znati, nije dozvolio da ga puno na tu temu hvalimo, ali pozvao ih je na koncert i dao im besplatne ulaznice. Zahvalni smo što sada dijele svoje uspomene s nama, pisalo je u objavi

Massimo Savić preminuo je 23. prosinca 2022., a na njegovom službenom Instagram profilu često objavljuju emotivne poruke posvećene pjevaču. Sada je objavljena nova poruka, koja je iznenadila brojne obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Objava je na Instagramu osvanula točno mjesec dana nakon Massimovog sprovoda, 3. veljače. U njoj je otkriven jedan detalj s koncerta iz 2013., a o kojemu dosad nitko nije čuo.

- Nekad se datumi, mjesta i događaji poslože tako da jednostavno morate uočiti simboliku. Točno prije mjesec dana oprostili smo se od našeg Maxa u Zadru, a danas smo za njega zapalili svijeću u Raši, na centralnom trgu na kojem je 2017. godine održao koncert u okviru manifestacije Raška noć. Obaveze su nas odvele u Pulu, a pogled na Arenu vratio nas je, u mislima i srcu, na njemu posebno važan koncert koji je održao u tom predivnom amfiteatru, 2013. godine - pisalo je u objavi.

- Niste mogli znati, nije dozvolio da ga puno na tu temu hvalimo, ali na taj koncert pozvao je svoje ljude iz Raše, svoje Aršijane i inzistirao da se njima ulaznice daruju. Sada ti ljudi nama daruju svoje priče, šalju fotografije, dijele uspomene na malog Maxa. Zahvalni smo za svaku tu njihovu uspomenu, a današnjim odlaskom u Rašu željeli smo stvoriti još koju svoju - nastavila se objava.

- Prošetali smo ulicama njegovog djetinjstva, posjetili školu i muzej, slušali i upijali priče. Razmišljali smo kakvo bi to bogatstvo bilo da smo ga poznavali još u to najranije doba. Da smo imali toliko vremena, toliko godina više. Jer nikad nemate dovoljno vremena za čuti baš svaku priču, postaviti baš svako pitanje… A onda odjednom više uopće nemate vremena. Čuvamo te dragi naš Max. I volimo. Massimalno - pisalo je na kraju objave.

Najčitaniji članci