Obavijesti

Show

Komentari 98

Na 'svoju večer' stigao i Mišo, publika ga dočekala ovacijama

Na 'svoju večer' stigao i Mišo, publika ga dočekala ovacijama
16

Ljubav između Splita i Miše nikad nije bila upitna, a upravo legendarnom pjevaču u čast posvetili su cijelu drugu večer ovogodišnjeg Splitskog festivala

VIDEO

U posebnoj večeri, u čast legendarnom Miši Kovaču (77), Splićani i gosti pjevaju uspješnice Šibenčanina, kralja pjesme. Ovogodišnji 59. Splitski festival započeo je još u četvrtak spektakularnim koncertom Petra Graše, a u petak su najveće Mišine hitove pjevali Dražen Zečić, Alen Nižetić, Željko Bebek, Goran Karan, Mladen Grdović, Giuliano, klapa Rišpet, Vlado Kalember, Mjesni odbor i drugi, a Mišo im je biti stroga publika. 

Grašo rasplesao obožavateljice: Pjevale u glas s njim sve hitove
Grašo rasplesao obožavateljice: Pjevale u glas s njim sve hitove

 

- Velika mi je čast što večeras pjevam Mišine pjesme. Znam ga od svoje 15. godine kad me vodio na turneju po Dalmaciji i Istri. Često se čujemo, dobro je. Popravljao je kod mog oca auto u Zadru. Dobri smo prijatelji - rekao je Mladen Grdović. 

On je na festival je došao s menadžerom Ljubom Šeperićem, a bez supruge Brankice. Kako tvrdi između njih je sve ok, ali ona nije mogla doći zbog bolesnih roditelja. 

Mišu je pod ruku u publiku doveo direktor festivala Tomo Mrduljaš, a publika mu je glasno skandirala 'Mišo' i pljeskala iz sveg glasa. Uskoro se Mišo iz publike i podigao kako bi poljubio Alena Nižetića, koji je otpjevao njegovu pjesmu 'Ja ne mogu drugo nego da je ljubim'.

Kasnije su zajedno zapjevali 'Poljubi zemlju'. Emotivno je Mišo reagirao i na Grdovićevu izvedbu pobjedničke 'Proplakat će zora', a publika je ustala na noge.

Svi zajedno na kraju su zapjevali 'Dalmacija u mom oku', a Mišo se popeo na pozornicu i otpjevao refren 'Ako me ostaviš' te ponovno natjerao publiku na skandiranje. 

- Mogu oprostiti Hajduku ovu sezonu. Dogodine neću, a Dalmaciju nikad neće slomiti. Mogu se mijenjati političari, ali nikad je neće slomiti - rekao je Mišo i izjavio kako mu uskoro izlazi album sa 120 pjesama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:03
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin