Obavijesti

Show

Komentari 0

'Nabacite' najbolje 'krpice' i u Aquariusu poberite nagrade

'Nabacite' najbolje 'krpice' i u Aquariusu poberite nagrade
1

Dress code je ovoga puta važan. Na stranu kič; ove subote budite dijelom prestiža. Oni s najviše ukusa, malo sreće i čim više "lajkova" na Fejsu dobit će nagrade

VIDEO

Klub Aquarius i program 'funhouse' ove subote Vam predstavljaju glazbeno-modni event 'I'M Fashion Night Out' fotografa Ivena Mastina koji tom prilikom ujedno slavi rođendan. Spoj glazbe i mode već je odavno poznat svakome tko ima sluha za koju notu, te oko za kakav modni detalj. Svima poznati funhouse program ove subote bit će u glazbenom predznaku mode, klase, dizajna, visokog vizualnog izričaja, a sam klub Aquarius na dva floora postat će svojevrsna modna pista svih posjetitelja koji će biti tretirani kao na špici modne scene.

Naravno, to zahtjeva i svojevrsne 'slatke muke' modnog angažmana posjetitelja, jer je dress code ovoga puta važan. Na stranu kič; ove subote budite dijelom prestiža. Kako netko ne bi pomislio da je ekipa 'funhousea' pomahnitala, odmah ćemo spomenuti kako će se osim vizualnih, oku dopadljivih detalja, za auditivne doživljaje odnosno uhu ugodnu i rasplesanu 'funhouse' večer uz house i r'n'b pobrinuti DJ-evi: DJ Turky i Nikk Norris na A1 flooru kluba, te rezident programa Martyn Negro uz posebnu vokalnu pratnju Kine Kozić na A2 flooru; iznenađenje i glazbeni spektakl večeri... ali više o tome na licu mjesta.

Očekujte neočekivano i dopustite nam da Vas očaramo. Modno se osvijestimo zajedno i ponovimo u sebi na jednu večer kao mantru: "Ja sam moda." / "I'M Fashion.".U vidu te rečenice, dotjerajte se, dođite i zasjajte u punom sjaju. Također imajte na umu da će budno oko našeg fotografa motriti na sve Vas tijekom večeri, pa će oni s najviše ukusa, malo sreće i čim više "lajkova" na svoju fotografiju na Facebook fan-pageu funhousea dobiti vrijedne nagrade.

Kako bi večer protekla u punom sjaju i zanosu, pobrinut će se i sponzori već spomenutih nagrada AAMJ Concept Store, Silva Sai, Goombiana nakit, Nikolija redesign, B8 nakit.Funhouse... I'M Fashion... Trebate li još razloga za odluku kamo ovog vikenda?

Dakle, vidimo se u klubu Aquarius ove subote, 12.01.2013., s početkom od 23h. Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija) Dress code: dress like a boss!

Korisni linkovi:

* Aquarius (službene stranice kluba Aquarius)

* funhouse (Facebook fan-page)* I'M Fashion (Facebook fan-page)

* I'M Fashion Night Out (Facebook foto-invitation)

* Iven Mastin (Facebook fan-page)

Info: 098 9521 752

VIP kabine (rezervacije): 091 3640 241

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge